Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Dați-ne voie să conducem: Liderii UE doresc să facă parte din guvernul mondial

© REUTERS / Fabrizio BenschКанцлер Германии Ангела Меркель и президент Франции Эммануэль Макрон, Берлин, Ведомство федерального канцлера Германии, 15 мая 2017 года
Канцлер Германии Ангела Меркель и президент Франции Эммануэль Макрон, Берлин, Ведомство федерального канцлера Германии, 15 мая 2017 года - Sputnik Moldova, 1920, 07.04.2021
Abonare
Declarația comună, a prim-ministrului Marii Britanii, Boris Johnson, cancelarului Angela Merkel, a "președintelui din partea Rothschild" Emmanuel Macron, directorului general al OMS și a alți conducători ai diferitor țări, în mare, europene, merită o atenție specială.

Victoria Nikiforova

Constatând faptul că guvernele naționale nu s-au descurcat cu consecințele pandemiei, ei au cerut de la omenire să se supună, cât mai curând, unui guvern mondial. În cadrul căruia, după cum se poate vedea, își rezervă deja astăzi locurile.

Donbas militia in Eastern Ukraine - Sputnik Moldova, 1920, 07.04.2021
"Toate din cauza Donbasului": ce a organizat armata americană în Europa
În mod formal, vă reamintim că este vorba doar despre "acordul mondial de combatere a pandemiei", dar remarcile care însoțesc scrisoarea colectivă arată că ambițiile autorilor sunt cu mult mai mari. Astfel, pandemia de coronavirus în sine este numită de ei drept "cea mai mare provocare pentru comunitatea mondială din anii 1940", acordul propus este în mod direct comparat cu "acordul din 1945" (adică cu acordul încheiat în cadrul Conferinței de la Ialta).

... Pur uman, această inițiativă este de înțeles. Johnson, Merkel și, poate, Macron sunt "rațe șchioape" clasice. Doamna cancelar pleacă în inexistență politică deja în decembrie. Perspectivele lui Macron în următoarele alegeri prezidențiale arată prost. Majoritatea britanicilor nu vor să-l vadă pe Johnson la postul de prim-ministru. Dar aceștia vor să mai conducă încă.

Денежные купюры США - Sputnik Moldova, 1920, 06.04.2021
Rusia
Rusia – plan de luptă financiară în cazul unui atac al Occidentului asupra economiei
Nu este clar altceva – ce pot propune lumii toți acești lideri nerealizați? Experiența lor de conducere? Dar la nivelul țărilor lor, ei s-au descurcat extrem de rău. O serie de lockdown-uri fără sens a constrâns o mulțime de întreprinderi medii și mici să dea faliment și a ucis practic sectorul turistic. Conform expresiei nemuritoare a lui Obama, economia europeană este "ruptă în bucăți".

Povestea cu vaccinarea s-a transformat într-o serie de scandaluri nesfârșite. Populația nevrozată până la limită iese în mod regulat pe străzi, organizează pogromuri și se bate cu forțele de ordine. Guvernele, drept răspuns, înăspresc și mai mult restricțiile, impun amenzi draconice, promovează o segregare deschisă sub forma pașapoartelor covid și, riscând viața populației, continuă să refuze cu încăpățânare vaccinul rusesc.

Валюта разных стран - Sputnik Moldova, 1920, 05.04.2021
Liderii lumii post-pandemice – cine sunt: prognoza agenției Bloomberg
În același timp, țările care erau numite în mod disprețuitor "în curs de dezvoltare" depășesc cu succes coronavirusul, cumpără vaccinul rusesc și, folosindu-se de declinul partenerilor europeni, își activează propria economie.

Anul 2020 a devenit pentru liderii Europei un epic fail continuu. Dar, în loc să-și ceară scuze și să se pensioneze, ei au decis brusc să se auto-numească în guvernul global. Nu, teoreticienii conspirației ne-au avertizat, desigur. Ei doar nu ne-au spus cât de nebunesc va arăta acest lucru.

Pretendenții la conducerea globală raportează cu mândrie – țările subordonate lor au suferit o prăbușire, nemaivăzută din timpurile celui de-al Doilea Război Mondial. Subtilitatea constă în faptul că această prăbușire a fost organizată personal de ei – niciun coronavirus nu s-ar fi descurcat de unul singur. Ca urmare, populația a rămas fără locuri de muncă, fără perspective și cu o singură speranță – măcar ceva plăți sociale de la stat.

Mateusz Morawiecki, Viktor Orban și Matteo Salvini  - Sputnik Moldova, 1920, 03.04.2021
Politică
A luat naștere cea mai puternică alianță conservatoare din UE
De fapt, pe parcursul anului 2020, acești lideri minunați au dezlănțuit ostilități naturale împotriva popoarelor lor. Milioane de oameni au ajuns la limita sărăciei. Dar în timp ce unii mor, alții câștigă sume enorme de bani și își extind sfera influenței lor. Liderii europeni au decis că situația le oferă carte blanche la o "nouă Ialtă".  

Într-un fel, noi am desfășurat un astfel de război fals, iar acum, la sfârșit, vom reîmpărți lumea în favoarea noastră. ONU, după cum am decis, nu mai servește la nimic. Guvernele țărilor care au combătut cu succes coronavirusul deja sunt defăimate de presa anglo-saxonă ca fiind extrem de represive. Este evident că acest lucru oferă o șansă unică politicienilor ratați europeni.

Caracteristica principală a noului guvern propus – nimeni nu va alege pe nimeni acolo. Mass-media britanică și americană ne-au explicat deja cum se va face acest lucru. Revista The Week propune, de exemplu, să existe o singură persoană în frunte și să fie chemat "împărat".

Ситуация на линии соприкосновения в Донецкой области - Sputnik Moldova, 1920, 31.03.2021
Rusia încearcă să afle dacă Occidentul este gata să dea din nou foc Donbasului
Poate că în loc de împărat vor organiza un întreg "birou politic" în cea mai bună versiune a sa. Cu toate acestea, experiența existenței birocrației de la Bruxelles sugerează că, în orice caz, nimeni nu va cere opinia noastră. Pur și simplu, se vor aduna oamenii respectați și vor numi pe cine unde trebuie. Și vor ocupa aceste persoane posturile lor până la adânci bătrâneți. Democrație? Alegeri? Nu, nu am auzit.

Potențialii membri ai guvernului global au preferat să nu vorbească despre programul lor de acțiune. Ei doar au anunțat că vor fi acum pandemii una după alta, așa că regimul de vaccinare și pașapoartele covid vor fi cu noi pentru totdeauna.

Din agenda "Marelui Reset" – acesta este promovat de aceiași oameni respectați, care s-au pornit să ne organizeze guvernul mondial – este clar că războiul Europei împotriva propriei populații nu s-a sfârșit încă. În planurile conducerii – oprirea definitivă a producției industriale. Acest lucru va aduce popoarelor europene șomaj în masă și sărăcie. În calitate de hrană spirituală, vor rămâne transgender-ii și LGBT-ul. Bisericile creștine vor fi închise definitiv – ca un teren fertil pentru viruși și pentru infecțiile ideologice.

Трибуна в зале для пресс-конференций штаб-квартиры НАТО. - Sputnik Moldova, 1920, 29.03.2021
"Vom răspunde împreună". Cine constituie o amenințare la adresa NATO, în afară de Rusia
Absolut neclară a rămas întrebarea despre cum, de fapt, se planifică organizarea tranziției a aproape opt miliarde de oameni sub conducerea unui guvern mondial. Cum va arăta aparatul de coerciție, cine va sprijini gauleiter-ii, cine va omorî partizanii prin păduri, cine va tortura rebelii în închisorile speciale? Ex-trupele ONU de menținere a păcii, împreună cu angajații NATO? Armata combinată a Germaniei și a Franței, despre crearea căreia Macron și Merkel au vorbit atât de mult? Nu se știe.

Citirea listei semnatarilor acestei declarații tragico-comice oferă o plăcere deosebită. Pentru început – cine lipsește de acolo. De acolo lipsește SUA, China, Rusia, India, Brazilia, Mexic, Canada, Japonia. Vorbind sincer, de acolo lipsesc aproximativ 170 de țări-membre ale ONU.

În schimb, documentul este semnat de directorul general al OMS, Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus. Aici nu este nimic surprinzător, organizația sa a fost "ascuțită" inițial în acest sens. Creatorul OMS, Brock Chisholm, a fost un adept deschis, fanatic al ideii unui guvern mondial. Nu au trecut nici o sută de ani că ideii lui i-a apărut o șansă.

Госсекретарь США Энтони Блинкен во время выступления в штаб-квартире НАТО в Брюсселе, Бельгия - Sputnik Moldova, 1920, 26.03.2021
Situație revoluționară pentru Occident: SUA nu pot, Europa nu vrea
Printre viitorii membrii ai guvernului mondial, există așa titani geopolitici ca Fiji, Albania, precum și Trinidad și Tobago. Mai aproape de sfârșitul listei – brusc – găsim Ucraina. Ea este prezentă acolo, după semnătura "Vladimir Zelenskii".

Involuntar apare așa un gând – anume pentru ucraineni au creat această fantasmagorie cu guvernul global. Doar, pentru Europa sărăcită, chiar și așa un teritoriu modest arată ca o colonie destul de bună. Acolo există cernoziomuri, mere, slănină, forță de muncă ieftină și supusă. Este o altă întrebare cum să păstreze acest teritoriu în subordonanță.

Acum șapte ani, ucrainenii nevinovați au fost ademeniți cu zăhărelul de tipul "membru al UE". De dragul acestei himere (vă amintiți, "vreau chiloți din dantelă și UE?") populația apropiată de noi și-a ruinat țara și a ajuns la un nivel de viață complet african.

Treptat, ucrainenii au început să aibă îndoieli cu privire la atingerea scopului. Fata cu chiloți a început să caute un loc de muncă în Rusia. Iar odată cu promovarea în Occident a proiectului "Nord Stream – 2", îndoielile s-au consolidat.

Și apoi, brusc, ucrainenii sunt chemați să facă parte din guvernul mondial. Rușii nu sunt chemați, dar ucrainenii sunt chemați. Iată acesta este un nou zăhărel – nou, mare! În cursa spre acesta pot petrece încă zece ani. Iar apoi, oamenii care se respectă din Europa, vor inventa altceva pentru ei.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0