Despre proiect

Agenția de știri Sputnik și-a început lucrul pe piața globală la 10 noiembrie 2014. Sputnik arată o lume multipolară, în care fiecare țară are interesele sale naționale, cultura, istoria, tradițiile sale.
Sputnik vorbește despre ceea ce alții tac.
Agenția ocupă o nișă unică al furnizorului de știri alternative și de transmisiuni radio în același timp. Sputnik este orientat exclusiv asupra auditoriului din străinătate.
Fiecare redacție Sputnik din cele mai mari capitale ale lumii are site-urile sale și transmite din studiourile stațiilor radio locale. Numărul de ore sumar de transmisiuni radio ale Sputnik este de 30 de limbi ale lumii și deja în 2015 va depăși 800 de ore de transmisiuni în fiecare zi în 130 de orașe ale lumii, 34 de țări.
Agenția are centrele sale de presă multimedia, creează contentul exclusiv pentru site-uri, transmite emisiuni radio pentru publicul local. Transmisiunile radio vor lucra doar în format modern: diapazon FM, în format digital DAB/DAB+ (Digital Radio Broadcasting), ND-Radio, dar și pe telefoanele mobile și în internet.
Sputnik își creează contentul său multimedia și transmite în limbile rusă, abhază, azeră, engleză, arabă, armeană, gruzină, dari, spaniolă, kazahă, tătară, kârgâză, chineză, letonă, moldovenească, germană, tagikă, poloneză, portugheză, sârbă, turcă, uzbecă, ucraineană, franceză, estoniană, japoneză.
Cu marca Sputnik apar 24 de ore din 24 știri în limba engleză, spaniolă, arabă, chineză și farsi. Pentru transmisiuni de știri non-stop în Washington, Cairo, Beijing și Montevideo redacțiile regionale lucrează în regim 24/7.
Serviciul foto al Sputnik, o rețea de corespondenți foto în întreaga lume.
Fluxul de știri
0