Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Președintele Germaniei a ajuns la Chișinău: Cum este întâmpinat

© AFP 2024 / Tobias Schwarz Frank-Walter Steinmeier
 Frank-Walter Steinmeier  - Sputnik Moldova, 1920, 29.09.2021
Abonare
Președintele Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, întreprinde o vizită de lucru în Republica Moldova. Șeful statului german a ajuns la Chișinău.
CHIȘINĂU, 25 sept – Sputnik. Președintele Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, a ajuns la Chișinău. Acesta este întâmpinat cu onoruri militare de către președintele Republicii Moldova, Maia Sandu. După intonarea Imnurilor celor două state și după încheierea ceremoniei oficiale de întâmpinare, cei doi președinți au intrat în Instituția prezidențială unde vor avea discuții.
Maia Sandu la ONU - Sputnik Moldova, 1920, 23.09.2021
Politică
Maia Sandu, întâlnire discretă cu fiul lui Soros, la New York
Anterior, serviciul de presă al instituției prezidențiale a anunțat că pe agenda de lucru sunt incluse întrevederi cu președintele Maia Sandu și cu membrii delegațiilor. Ulterior, președintele Steinmeier se va întâlni cu prim-ministrul Natalia Gavrilița și cu președintele Parlamentului, Igor Grosu. În cadrul vizitei, președintele Federal al Germaniei va vizita, de asemenea, Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală a Republicii Moldova și Colegiul de Inginerie din Strășeni.
German flags wave in front of the Reichstag building, host of the German Federal Parliament Bundestag, in Berlin, Germany. (File) - Sputnik Moldova, 1920, 25.09.2021
Politică
Forumul de afaceri moldo-german: Când și unde va avea loc
Totodată, în cadrul vizitei sale, astăzi, 29 septembrie, va fi inaugurat Forumul de afaceri moldo-german. La fel, el va avea o discuție cu un grup de primari din satele și orașele unde au fost implementate proiecte sprijinite de Guvernul German. Pe finalul vizitei, cei doi președinți vor sădi câte un arbore la Grădina Botanică din Chișinău. Vizita oficială a președintelui Republicii Federale Germania, Frank-Walter Steinmeier, va avea loc în perioada 29-30 septembrie.
Логотип телеканала Russia Today на здании в Москве - Sputnik Moldova, 1920, 29.09.2021
Internațional
Simonean: Blocarea canalelor RT germane, o declarație de război media
Fluxul de știri
0