Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Forumul de afaceri moldo-german: Când și unde va avea loc

© AP Photo / Michael SohnGerman flags wave in front of the Reichstag building, host of the German Federal Parliament Bundestag, in Berlin, Germany. (File)
German flags wave in front of the Reichstag building, host of the German Federal Parliament Bundestag, in Berlin, Germany. (File) - Sputnik Moldova, 1920, 25.09.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Forumul de afaceri moldo-german va fi inaugurat la Chișinău în cadrul vizitei președintelui Germaniei.
CHIȘINĂU, 25 sept – Sputnik. Forumul de afaceri moldo-german va fi inaugurat la Chișinău pe 29 septembrie de președintele Republicii Moldova și președintele Germaniei. Evenimentul va avea loc în cadrul vizitei oficiale a președintelui Republicii Federale Germania, Frank-Walter Steinmeier în perioada 29-30 septembrie.
Frank-Walter Steinmeier - Sputnik Moldova, 1920, 24.09.2021
Politică
Președintele Germaniei vine la Chișinău: Cu cine se va întâlni
Pe agenda de lucru sunt incluse întrevederi cu Președintele Maia Sandu și cu membrii delegațiilor. Ulterior, președintele Steinmeier se va întâlni cu prim-ministrul Natalia Gavrilița și cu președintele Parlamentului, Igor Grosu. În cadrul vizitei, Președintele Federal va vizita, de asemenea, Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală a Republicii Moldova și Colegiul de Inginerie din Strășeni.
Maia Sandu la ONU - Sputnik Moldova, 1920, 23.09.2021
Politică
Maia Sandu, întâlnire discretă cu fiul lui Soros, la New York
La fel, el va avea o discuție cu un grup de primari din satele și orașele unde au fost implementate proiecte sprijinite de Guvernul German. Pe finalul vizitei, cei doi președinți vor sădi câte un arbore la Grădina Botanică din Chișinău.
Fluxul de știri
0