Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Pentru prima dată ședință plenară a Adunării Parlamentare EURONEST va avea loc la Chișinău

© SputnikMoscow hopes that while the European Union reviews possible new sanctions against Russia next week that “common sense will prevail.”
Moscow hopes that while the European Union reviews possible new sanctions against Russia next week that “common sense will prevail.” - Sputnik Moldova, 1920, 27.09.2021
Abonare
În premieră, la Chișinău va avea loc următoarea sesiune a Adunării Parlamentare EURONEST.
CHIȘINĂU, 27 sept – Sputnik. Cea de-a X-a sesiune a Adunării Parlamentare EURONEST va avea loc la Chișinău. Anunțul a fost făcut de deputatul PAS, Dumitru Alaiba, pe pagina sa de Facebook. Astfel, țara noastră va fi vizitată de deputați din țările Parteneriatului Estic și din Parlamentul European.
APCE - Sputnik Moldova, 1920, 27.09.2021
Politică
Cinci deputați au plecat la Strasbourg: Ce vor face
„Moldova niciodată nu a găzduit în trecut acest eveniment. În calitatea mea de președinte al delegației Republicii Moldova la Adunarea Parlamentară EURONEST am exprimat azi dimineață disponibilitatea noastră de a găzdui acest eveniment de nivel înalt. Vom fi onorați. Mă bucur foarte mult că Moldova revine pe harta Europei. Așa scoatem Moldova din amorțirea izolării cauzate de corupția endemică de ani de zile”, a scris Alaiba.
Депутаты парламента Молдовы рассматривают вотум доверия правительству Гаврилицы - Sputnik Moldova, 1920, 27.09.2021
Politică
Natalia Gavrilița este la Bruxelles: Cu cine se va întâlni
Trebuie precizat, zilele trecute a avut loc Reuniunea Biroului AP EURONEST la care a participat deputatul PAS, Adrian Băluțel. În cadrul Reuniunii s-a discutat despre evoluțiile înregistrate în țările Parteneriatului Estic. La fel, a fost revăzut calendarul activităților planificate pentru acest an, dar și pentru anul viitor.
Майя Санду встретилась с президентом Польши Анджей Дуда - Sputnik Moldova, 1920, 26.08.2021
Politică
Sandu: Contăm pe sprijinul Poloniei în cooperarea în cadrul Parteneriatului Estic
Adunarea Parlamentară EURONEST, constituită în 2011, reprezintă o platformă de dialog între deputații din Parlamentul European și partenerii estici pe subiecte ce țin de implementarea reformelor politice, sociale și economice. Este o organizație care reunește eurodeputați și parlamentari din cele șase țări din Parteneriatul Estic – Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Ucraina și Republica Moldova.
Fluxul de știri
0