Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Natalia Gavrilița este la Bruxelles: Cu cine se va întâlni

© Photo : Miroslav RotariДепутаты парламента Молдовы рассматривают вотум доверия правительству Гаврилицы
Депутаты парламента Молдовы рассматривают вотум доверия правительству Гаврилицы - Sputnik Moldova, 1920, 27.09.2021
Abonare
Prim-ministrul Republicii Moldova și-a început vizita de lucru la Bruxelles. Se va întâlni cu mai mulți oficiali europeni.
CHIȘINĂU, 27 sept – Sputnik. Prim-ministrul Natalia Gavrilița efectuează prima sa vizită vizită în străinătate în această calitate. Astfel, în perioada 27-28 septembrie, premierul moldovean se va afla la Bruxelles unde se va întâlni cu mai mulți oficiali europeni. Astăzi, Natalia Gavrilița va avea întrevederi cu Președintele Consiliului European, Charles Michel și cu Înaltul Reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe şi Politica de Securitate, Josep Borrell Fontelles. Totodată, prim-ministrul va avea discuții comisarul european pentru economie și Didier Reynders, comisar european pentru justiție, Paolo Gentiloni.
Gaz - Sputnik Moldova, 1920, 24.09.2021
Societate
Gavrilița: Continuăm negocieri pentru contractul vechi cu Gazprom
Pe data de 28 septembrie prim-ministrul va avea întrevederi cu Oliver Varhelyi, comisar european pentru vecinătate și extindere, cu Adina Vălean, comisar european pentru transport și cu Kadri Simson, comisar european pentru energie. De asemenea, premierul va participa la un eveniment public, alături de Katarína Mathernová, director general adjunct al Directoratului Vecinătate și Negocieri privind extinderea din cadrul Comisiei Europene și Nicu Popescu.
Fadei Nagacevschi - Sputnik Moldova, 1920, 26.09.2021
Politică
Când pică Guvernul Gavrilița - Iată de spune Nagacevschi
Tot în ultima zi a vizitei de lucru la Bruxelles, Gavrilița se va întâlni cu diaspora moldovenească în Belgia. Vizita Nataliei Gavrilița la Bruxelles are loc la invitația Înaltului Reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe şi Politica de Securitate, Josep Borrell Fontelles.
Fluxul de știri
0