Editoriale
Editorialiștii Sputnik și RIA Novosti analizează procesele politice și sociale din țara noastră și din lume și fac pronosticuri privind evoluțiile ulterioare

De ce Sandu e mai bolșevică decât Dodon și Voronin

© AP Photo / Roveliu BugaMaia Sandu
Maia Sandu - Sputnik Moldova, 1920, 06.09.2021
Abonare
Până la alegerile parlamentare din 11 iulie, președintelui Maia Sandu nu-i permiteau să aducă raiul în Moldova corupții și bandiții din Parlament și Guvern.
Astăzi, deja după alegerile parlamentare anticipate, când nu mai poate da vina pe corupții din Parlament și Guvern, dat fiind că ambele instituții sunt controlate de partidul prezidențial PAS, astăzi președintele țării arată cu degetul la alții, alții sunt de vină, alții nu-i permit să aducă vremurile bune în Moldova. Cine? Simplu: Cei nevaccinații!
Într-un interviu acordat pentru un post de televiziune la sfârșitul săptămânii trecute, Maia Sandu anunță un lucru pe care cam toți îl intuiau: în perioada ce urmează, o nouă criză va afecta economia țării, care și așa o duce prost. De ce intuiam că economia va intra într-o nouă criză? Pentru că la guvernare au venit "luminații" Maiei Sandu în ale căror priviri nu se întrezărește prea multă gândire economică. Mai exact, la guvernare au venit niște isterici, care nu au habar cum să poarte un dialog cu societatea, mite să mai gestioneze o țară, economia unei țări.
Dar, bineînțeles, acest lucru Maia Sandu nu poate să-l recunoască. Nu poate să recunoască că de când au venit la guvernare, cei de la PAS și chiar Maia Sandu au proferat amenințări la adresa unor categorii sociale și profesionale, au impus restricții și… atât, nimic mai mult. Iată de ce vineri Maia Sandu s-a grăbit să identifice deja țapul ispășitor pentru viitorul eșec al guvernului Gavrilița în domeniul economic, dar și în cel al educației.

Sandu i-a identificat pe marii vinovați ai crahului economic ce ne așteaptă

„Cei nevaccinați, într-un fel, îi pedepsesc pe cei din sectorul economic. Sectorul economic și educația au de suferit cel mai mult. Nimeni nu vrea să revenim la educația online, dar dacă vor fi multe cazuri de îmbolnăvire atunci vom ajunge la această situație. Sectoarele economiei au avut de suferit foarte mult în această pandemie și doar pentru că noi avem o rată foarte scăzută de vaccinare riscăm să ajungem să avem iarăși niște restricții”, a mai spus Maia Sandu.
Oripilant, nu? Cei care până astăzi au afirmat că Maia Sandu este exponenta ideologiei neomarxiste globaliste, ce domină astăzi aproape întreaga lume, au greșit. E mult mai grav. Prin vocea ei vorbesc nu neomarxiștii de astăzi, ci direct bolșevicii și cominterniștii de la începutul secolului trecut. Fără glumă. Iar lupta cu nevaccinații este noua luptă de clasă declanșată de Maia Sandu deja în a treia decadă a secolului XXI.
Vai, câtă dreptate a avut Ion Cristoiu, dar și alții, care a spus încă la începutul lunii martie că Maia Sandu face parte din neamul politicienilor care vorbesc, care fac gălăgie, și în rest nu mai fac nimic altceva.
Ion Cristoiu - Sputnik Moldova, 1920, 02.03.2021
Politică
Ce spune cel mai mare jurnalist român despre Maia Sandu

Sandu a declanșat cea de-a doua vânătoare după vrăjitoare: după corupții din parlament, vin nevaccinații

Dar iată că acum nu este suficient doar să facă gălăgie, să spună că nu poate face una sau alta pentru că nu-i permite mafia din Parlament și Guvern, nu - acum această etapă este depășită deja, acum este nevoie de mai mult, acum trebuie găsiți alți vinovați. Și i-a găsit - pe cei nevaccinați! O nouă vânătoare de vrăjitoare.
Campania în care se antrenează în acest moment Maia Sandu și partidul prezidențial este lupta cu nevaccinații - un nou fel de luptă de clasă, dar la fel de bolșevic ca cel de altădată.
Майя Санду на онлайн-встрече с представителями винодельческой отрасли Молдовы - Sputnik Moldova, 1920, 03.09.2021
Societate
Sandu: Vom fi nevoiți să impunem noi restricții dacă oamenii nu se vaccinează
Foarte interesant: liderul socialist Igor Dodon, dar și cel comunist Vladimir Voronin sunt considerați a fi purtătorii vechii ideologii totalitare comuniste. Nimic mai fals. Nu pot fi Dodon și Voronin mai bolșevici decât Sandu în timp ce cei doi mai aprind câte o lumânare în biserică, iar Sandu declanșează în Moldova luptă cu noii dușmani ai poporului - nevaccinații.
Maia Sandu - Sputnik Moldova, 1920, 01.09.2021
Editoriale
Maia Sandu va fi forțată să ia decizia luată cândva de Vladimir Voronin
Fluxul de știri
0