Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ce spune cel mai mare jurnalist român despre Maia Sandu

© Photo : Facebook / cristoiublog.roIon Cristoiu
Ion Cristoiu - Sputnik Moldova, 1920, 02.03.2021
Abonare
Maia Sandu a intrat într-un top al politicienilor care s-au remarcat săptămâna trecută, realizat de notoriul jurnalist român Ion Cristoiu. Iată ce spune cel mai experimentat gazetar de peste Prut despre președintele Republicii Moldova.

CHIȘINĂU 2 mart - Sputnik. Maia Sandu nu face nimic decât gălăgie și, ca să se scuze că nu face nimic, spune că mafia nu-i dă voie, asta-i opinia jurnalistului și scriitorului român Ion Cristoiu.

Ion Cristoiu spune că în Maia Sandu el o regăsește plenar pe Clotilde Armand din România. Asta însemnând că președintele moldovean nu face nimic, decât gălăgie.  

Юрий Рошка - Sputnik Moldova, 1920, 25.02.2021
Roșca: Sandu i-a mințit pe moldoveni - Detalii
"Ea devenit președinte al Republicii Moldova pe o anumită politică, pe anumite făgăduieli. Președinte în Republica Moldova nu înseamnă nimic. Eu mereu fac această diferență între a face ceva și a face gălăgie. Ea a început să facă gălăgie. Are și o declarație unică în care zice: "Curtea Constituțională a avut dreptate, dar în asemenea vremuri nu trebuie să respectăm Constituția". Eu știu ce înseamnă făcutul în România. Că am făcut… până și un ziar (să faci - n.n.) trebuie să găsești sediu, pe acela, pe acela. Unul nu vine la serviciu, șoferul se plânge că nu are roți. Este dificil să administrezi și nu se poate administra decât fără gălăgie. Adică să administrezi de dimineață până seara. Și când ai terminat, și ai pus anvelopele la mașină, zici: "Bă, stai puțin, era mult mai bine dacă veneam și spuneam că lupt împotriva mafiei din redacție". Așa e și la ea", spune Ion Cristoi.

Natalia Gavrilița - Sputnik Moldova, 1920, 11.02.2021
Politică
Natalia Gavrilița și-a scos masca în Parlament: Ce au văzut deputații
Notoriul jurnalist român spune că Maia Sandu se crede Jeanne d'Arc.

"Ea trebuie să vadă cu cine face: cu acela, mă sprijin pe acela. Ea a venit însă și a zis: "Gata, parlamentul este nelegitim, eu sunt Jeanne d'Arc, nu vreau să discut cu voi". Nu vrea să discute, a fost aleasă în Moldova și nu va face nimic", a menționat Ion Cristoiu.

Cunoscutul jurnalist român a spus din ce categorie sau din ce neam de politicieni de politicieni face parte Maia Sandu: din acel care vorbesc, dar nu fac.

"Asta este marea problemă: ea este din același neam cu USR+. Mai spun odată: bătutul cuiului presupune ciocan, să cauți cuiul, nu-l găsești, apoi să nu te lovești peste degete. Cel mai bine este să spui: "Nu, domnule, eu nu pot să bat cuiul acela că nu mă lasă mafia". E foarte frumos, dar n-ai bătut cuiul", a conchis Ion Cristoiu.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0