Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Parada militară de Ziua Independenței: Va avea loc sau nu

© Photo : Facebook / Ministerul Apărării al Republicii MoldovaAcces restricționat timp de trei zile pe șoseaua Hîncești, în legătură cu desfășurarea antrenamentelor pentru parada militară din 27 august
Acces restricționat timp de trei zile pe șoseaua Hîncești, în legătură cu desfășurarea antrenamentelor pentru parada militară din 27 august - Sputnik Moldova, 1920, 23.08.2021
Abonare
Parada militară de Ziua Independenței se va organiza doar cu o anumită condiție. Care este.
CHIȘINĂU, 23 aug - Sputnik. Toți participanții la parada militară, care urmeaz să fie organizată pe 27 august, de Ziua Independenței Republicii Moldova trebuie să fie vaccinați. DEspre aceasta a anunțat ministrul Sănătății, Ala Nemerenco, după ședința Comisiei Naționale de Sănătate Publică.
„Toți participanții din cadrul formațiunilor implicate în parada militară vor fi vaccinați împotriva COVID-19, iar conducătorii autorităților participante vor asigura acest lucru. Deci, 100% vaccinați”, a declarat Ala Nemerenco.
elev - Sputnik Moldova, 1920, 23.08.2021
Societate
Ultimă oră: Cum vor învăța copiii de la 1 septembrie - Anunțul Alei Nemerenco
CNESP recomandă limitarea numărului de invitați, iar în tribuna invitaților de onoare și în toate spațiile implicate vor fi respectate, în mod obligatoriu, măsurile de protecție împotriva răspândirii virusului COVID-19. Este vorba de respectarea distanței sociale, purtarea măștii de protecție. Totidată, participanții trebuie să fie vaccinați, anunță Ala Nemerenco.
Один день ученика в пандемии - Sputnik Moldova, 1920, 23.08.2021
Coronavirus
Profesorii care refuză vaccinarea, obligați să prezinte test negativ la COVID-19
Deasemnea, Comisia recomandă ca toate evenimentele decicate Zilei Independenței organizate în țară să se desfășoare cu un program scrut, nu mai târziu de ora 17:00, la fel cu respectarea tuturor măsurilor de protecție.
Fluxul de știri
0