Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Deputații se întrunesc în sesiune extraordinară: Ce urgențe au

© Sputnik / Mihai CarausȘedința de constituire a Parlamentului de Legislatura a XI-a - 26 iulie 2021
Ședința de constituire a Parlamentului de Legislatura a XI-a - 26 iulie 2021 - Sputnik Moldova, 1920, 10.08.2021
Abonare
Deputații în Parlamentul Republicii MOldova se vor întruni într-o sesiune extraordinară pentru a aproba câteva proiecte de Lege.
CHIȘINĂU, 10 aug - Sputnik. Proiectul de modificare a Legii cu privire la Procuratură urmează să fie aprobat în cadrul unei sesiuni parlamentare extraordinare care va avea loc în perioada 13-25 august. O decizie în acest sens a fost luată astăzi, 10 august, de Biroul permanent al Republicii Moldova.
Alexandr Stoianoglo la ședința plenară din 22 martie 2021 - Sputnik Moldova, 1920, 10.08.2021
Politică
PAS vrea capul lui Stoianoglo - proiect înregistrat la Parlament
Astfel, Biroul a decis că prima ședință a sesiunii extraordinare va avea loc vineri, 13 august, cu începere de la ora 10:00. În cadrul acestei ședințe urmează să fie supuse dezbaterilor și mai apoi votului, proiectul de modificare a Legii cu privire la Autoritatea Națională de Integritate și Legii privind declararea averii și a intereselor personale, proiectul de modificare a Legii cu privire la Procuratură, dar și proiectul de lege pentru modificarea Legii privind piața produselor petroliere.
Maia Sandu - Sputnik Moldova, 1920, 10.08.2021
Politică
Maia Sandu: Atac dur la adresa Procuraturii Generale
Totodată, deputații urmează să aprobe proiectul de modificare a articolului 8 din Legea cu privire la Centrul Național Anticorupție, dar și proiectul de lege privind modificarea unor acte normative - transparența modului de alegere a membrilor Consiliului Superior al Magistraturii și Consiliului Superior al Procurorilor.
Встреча спикера парламента Молдовы Игоря Гросу и посла России в Молдове Олега Васнецова - Sputnik Moldova, 1920, 10.08.2021
Politică
Igor Grosu s-a întâlnit cu Oleg Vasnețov: Ce subiecte au abordat
De asemenea, în ordinea de zi propusă figurează mai multe proiecte de hotărâre printre care proiectul de hotărâre privind constituirea Comisiei speciale pentru selectarea candidaților la funcția de Avocat al Poporului, proiectul de hotărâre privind demisia unor membri ai Plenului Consiliului Concurenței.
Fluxul de știri
0