Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Cine este Ana Revenco - candidatul propus la fotoliul de ministru de Interne

© SputnikAna Revenco
Ana Revenco - Sputnik Moldova, 1920, 03.08.2021
Abonare
Ana Revenco, consilierul președintelui Republicii Moldova în domeniul apărării și securității naționale, este candidatul la funcția de ministru al Afacerilor Interne.
CHIȘINĂU, 3 aug - Sputnik. Ana Revenco este candidatul propus pentru fotoliul de ministru de Interne. Din ianuarie până în prezent, Revenco este consilier al Preşedintelui Republicii Moldova în domeniul apărării și securității naționale, Secretar al Consiliului Suprem de Securitate.
© Photo : Facebook / Natalia GavrilițaNatalia Gavrilița și-a prezentat echipa guvernamentală
Natalia Gavrilița și-a prezentat echipa guvernamentală - Sputnik Moldova, 1920, 03.08.2021
Natalia Gavrilița și-a prezentat echipa guvernamentală
Din 2015 până în 2021 a deținut funcția de director executiv al Centrului Internaţional „La Strada Moldova”, al cărei fondatoare este.
Armata Națională - Sputnik Moldova, 1920, 03.08.2021
Politică
Cine este Anatolie Nosatîi, candidatul la funcția de ministru al Apărării
În perioada 2012-2015 a activat în calitate de șef al Centrului pentru combaterea traficului de persoane. Iar din 2013 a mai fost responsabilă din partea Inspectoratului General de Poliţie, pentru organizarea implementării Planului de acţiuni privind liberalizarea regimului de vize RM-UE.
Pavel Voicu - Sputnik Moldova, 1920, 25.11.2019
Republica Moldova
Demisii la Ministerul de Interne: Cine sunt persoanele care ar putea pleca din sistem
Revenco este licenţiată în relaţii economice internaţionale. Mai este și expert și formator internațional pe subiecte de trafic de persoane și infracțiuni conexe. Revenco mai este membru al Grupului CoE de Experţi pentru monitorizarea implementării Convenţiei Europene împotriva traficului de persoane. A fost decorată cu Distincţia preşedintelui Republicii Moldova „Meritul Civic”
Fluxul de știri
0