Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Proiect gratuit de informare și promovare a sănătății: Cum puteți participa

© Sputnik / Mihai CarausМикрофон в студии радио Sputnik
Микрофон в студии радио Sputnik  - Sputnik Moldova, 1920, 11.05.2021
Abonare
O fundație din Republica Moldova a lansat proiectul de informare și promovare a sănătății "O oră pentru sănătate". Proiectul este destinat publicului larg și, în mod special, persoanelor cu diagnostic de boli cardiace, vasculare sau diabet, precum și rudelor acestora.
Proiect gratuit de informare și promovare a sănătății: Cum puteți participa

Proiectul "O oră pentru sănătate" este realizat cu suportul unei echipe de medici din cadrul unui spital privat din Capitală, care sunt familiarizați cu cele mai actuale practici disponibile în lume și urmează să le transmită pacienților.

Vaccinare  - Sputnik Moldova, 1920, 08.05.2021
Societate
Chișinăuienii se pot vaccina la solicitare: Decizia a fost luată de CESP
Sesiunile de informare din cadrul proiectului "O oră pentru sănătate" vor fi structurate astfel încât să acopere cele mai răspândite patologii cu care se confruntă populația într-o manieră cât mai simplă prin exemple practice și pe înțelesul tuturor. 

"Prin realizarea acestui proiect ne dorim ca pacienții să dobândească și să mențină capacitățile de adaptare la noile condiții de viață impuse de boală. Participanții vor fi informați despre modul de viață, alimentație, exerciții fizice, eficiența tratamentelor ș.a.", a precizat pentru Sputnik Moldova preşedinte Fundaţiei, Elena Mornealo.

Sesiunile de informare se vor desfășura online pe perioada pandemiei. Participarea este gratuită pentru toți doritorii.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0