Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Uimitor: Cifrele pot dezvălui tipul tău de energie sexuală

© Sputnik / Mihai CarausAla Andon
Ala Andon - Sputnik Moldova, 1920, 13.03.2021
Abonare
Te-ai gândit vreodată că numerologia poate dezvălui gradul de atractivitate și energia sexuală pe care o ai? Iată că cifrele pot descrie și cele mai intime caracteristici.
Uimitor: Cifrele pot dezvălui tipul tău de energie sexuală

În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", numerologul și psihologul Ala Andon a explicat că fiecare persoană, făcând un calcul simplu, poate afla lucruri uimitoare despre personalitatea lui, în special să cunoască despre energia sexuală pe care o are.

Микрофон в студии радио Sputnik  - Sputnik Moldova, 1920, 06.02.2021
Numerologie: Ce spune despre tine luna în care te-ai născut
"Calculul este foarte simplu. Spre exemplu dacă eşti născut pe 9.12.1980 Se calculează astfel: 9+1+2+1+9+8+0=30 3+0=3, deci numărul care vă reprezintă este 3", a precizat Ala Andon.

Numerele 1, 4, 8

Persoanele cu acest număr sunt ambiţioase și au calităţi de lider. Acestea pot păstra ”chimia” în cuplu, iar calitatea relațiilor intime este nespus de importantă pentru a trăi în armonie cu partenerul.

Numerele 3, 5

Aceste cifre vă prezintă drept persoane comunicative, curioase, cărora le place să trăiască viaţa din plin. Se adaptează ușor la schimbări, iar aventurile în relații sunt caracteristice acestor persoane, mai puțin romantismul și emotivitatea.

Ce semnificație au numerele 2,6,7 și 9 aflați din interviul audio atașat.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0