Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Numerologie: Ce spune despre tine luna în care te-ai născut

© Sputnik / Mihai CarausМикрофон в студии радио Sputnik
Микрофон в студии радио Sputnik  - Sputnik Moldova, 1920, 06.02.2021
Abonare
Determinarea caracteristicilor definitorii ale unei persoane în funcție de luna în care s-a născut reprezintă o practică în numerologie. Iată ce spune luna în care te-ai născut despre personalitatea ta.
Numerologie: Ce spune despre tine luna în care te-ai născut

Numerologul şi psihologul Ala Andon susține că luna în care te-ai născut determină multe alegeri în viață, de la carieră, până la atitudinea și comportamentul în legătură cu anumite lucruri. 

De exemplu, oamenii născuți în luna ianuarie sunt, în general, persoane mai independente, născute să devină lideri.

"Numărul care-i caracterizează este unul. Aceste persoane sunt apreciate pentru creativitatea lor și sunt buni mediatori ai conflictelor din familie", a spus Ala Andon.

Numerologul susține că cei născuți în luna februarie pun mare accent pe relații, iar o relație de cuplu fericită este tot ceea ce contează pentru ei. Aceștia oferă multă dragoste și grijă, sunt iubitori și carismatici. Cei care s-au născut în luna martie, se consideră personalități atractive, sincere și sensibile.

"Luna aprilie spune despre tine că ești o persoană creativă, inteligentă, iar succesul te urmărește peste tot", a explicat numerologul.

Persoanele născute în luna mai sunt născute sub semnul energetic al numărului 5. Acestea sunt caracterizate drept persoane talentate, carismatice și iubitoare de artă.

Cristina Oxentii - Sputnik Moldova, 1920, 28.12.2020
Horoscop 2021: Cum va fi următorul an pentru fiecare zodie
Energia numărului 6 influențează viața celor născuți în luna iunie. Persoanele sunt atașate de familie, romantice și sensibile. Pentru cei născuți în luna iulie este important să mențină relații fructuoase cu cei din jur, sunt sinceri și empatici.

Cei din luna august sunt influențați de energia lui 8. Aceștia se caracterizează drept personalități puternice, care impun aprecierea și respectul celor din jur.

Numărul 9 oferă energia persoanelor născute în luna septembrie. Acestea se deosebesc prin inteligența de care dau dovadă, punctualitate și carismă. Cei născuți în luna octombrie emană o energie foarte puternică, iar norocul este mereu de partea acestor oameni.

Luna noiembrie este caracteristică persoanelor curajoase, capabile să gestioneze problemele de orice ordin. Persoanele născute în luna decembrie sunt generoase și loiale, deosebit de ambițioase, fiind apreciate de cei din jur.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0