Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Studiu: „Topul celor mai citite 10 cărți ale anului”

© Sputnik / Mihai CarausМикрофон в студии радио Sputnik
Микрофон в студии радио Sputnik  - Sputnik Moldova
Abonare
A fost realizat un studiu sociologic „Topul celor mai citite 10 cărți ale anului”. Iată care au fost preferințele cititorilor în 2020.
Studiu: „Topul celor mai citite 10 cărți ale anului”

Biblioteca Națională în parteneriat cu Camera Națională a Cărții a realizat un studiu sociologic „Topul celor mai citite 10 cărți ale anului”. În cadrul concursului au fost nominalizate 298 de cărți, 10 dintre care au obținut cele mai multe voturi din partea publicului.

Ana Onică - Sputnik Moldova
Vești bune pentru iubitorii de cărți: O nouă lansare

Astfel, printre preferințele cititorilor se numără: „Fata cu cobza”, semnată de Stela Botez, „Umbre de trandafir”, al cărei autor este Dumitru Rău, „Înveşmântează-mă în toamnă”, semnată de Zaițev Elena, „Ieșirea din uitare”, de Ion Anton ș.a.

"Aceste cărți nu sunt cele mai citite de către utilizatorii Bibliotecii Naționale, ci de către toți cititorii publicului larg care au votat pe Internet. Contează mult cum este prezentat produsul, cât de bine a fost promovată cartea, recomandările cititorilor", a remarcat pentru Sputnik coordonatoarea proiectului Victoria Vasilica.

De menționat este că cititorii pot participa în fiecare an la acest studiu.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0