Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Vești bune pentru iubitorii de cărți: O nouă lansare

© Sputnik / OsmatescoAna Onică
Ana Onică - Sputnik Moldova
Abonare
Scriitoarea și profesoara Ana Onică a pregătit o nouă surpriză literară pentru iubitorii de lectură. "Lacrima Iertării" este noul roman care ar putea sensibiliza până la lacrimi foarte mulți oameni.
Vești bune pentru iubitorii de cărți: O nouă lansare literară

În romanul "Lacrima Iertării", scriitoarea Ana Onică descrie cu lux de amănunte viața de zi cu zi a oamenilor – cu urcușuri și coborâșuri, cu tristețe și bucurii, cu lacrimi și zâmbete.

Stela Botez - Sputnik Moldova
Stela Botez lansează etnoromanul "Fata cu cobza" – detalii
"Este o povestea emoționantă depsre viața omului, despre dragoste, onoare și demnitate, pierderea ființelor dragi, lupta pentru adevăr. Este o dorință a sufletului meu de a împărtăși celorlalți ce gândesc și ce văd. Este vocația sufletului meu de a spune lumii ceea ce simt, iar în filele acestei lucrări se vor regăsi majoritatea cititorilor", a declarat scriitoarea în cadrul emisiunii "Sputnik Matinal".

Lansarea oficială a romanului va avea loc pe 24 octombrie, ora 16:30, în incinta Bibliotecii „Onisifor Ghibu” din Capitală. La eveniment sunt așteptați toți doritorii și fanii scriitoarei.

Aminitim că în anul 2019 scriitoarea a lansat romanul "Bomboane colorate". În pofida denumirii, care s-ar putea la început să ne ducă cu gândul la o viață „dulce”, conținutul acestuia este unul trist, dur și transmite o avalanșă de emoții. Lucrarea s-a bucurat de un succes grandios atât în Republica Moldova, cât și peste hotarele țării.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0