Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Date de la Poliția de Frontieră: Câte persoane au venit în Moldova

© Sputnik / Rodion ProcaControl Vamal aeroport
Control Vamal aeroport - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Potrivit Poliției de Frontieră, în ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei au trecut 8 750 de persoane.

CHIȘINĂU, 5 iun - Sputnik. În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 8 750 traversări. Pe sensul de intrare în Republica Moldova s-au înregistrat 4 466 traversări persoane, dintre care 1 966 treceri la frontiera moldo-română, 784 treceri la frontiera cu Ucraina și 1 716 treceri aeriene.

Медицина - Sputnik Moldova
Societate
Patru persoane au murit într-o singură zi din cauza COVID-19, inclusiv un medic de familie

Ăe parcursul a 24 de ore polițiștii de frontieră au înregistrat următoarele acțiuni ilegale: 14 persoane au încălcat regimul zonei de frontieră; două tentative de trecere a frontierei cu documente falsificate; cinci cetățeni străini au încălcat termenul de ședere pe teritoriul Republicii Moldova; două persoană a fost identificată la trecerea frontierei cu consemn național.

În punctele de trecere a frontierei deschise traficului au fost supuse screeningului 8 750 persoane și completate 4 466 fișe epidemiologice individuale. Nicio persoană nu a prezentat simptome ale infecției de tip Covid-19.

Canabis Sativa, Cânepă Industrială - Sputnik Moldova
Societate
Trei terenuri de cânepă au fost despoperite de polițiștii de frontieră - Detalii

Ofițerii de la Linia Verde a Poliției de Frontieră (022 259 717), în decursul a 24 ore au înregistrat 372 apeluri de la cetățeni, unde s-au oferit consultații vizavi de situația de la frontiera de stat, condițiile de traversare și riscurile în contextul măsurilor aplicate privind diminuarea răspândirii COVID-19.

NOTĂ: Poliția de Frontieră și Serviciul Vamal în continuare activează la capacitate în vederea diminuării riscului de răspândire a infecției de tip nou Coronavirus, în special la punctele de trecere a frontierei de stat, dar și respectă măsurile de protecție individuală a personalului din subordine.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0