Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Trei terenuri de cânepă au fost despoperite de polițiștii de frontieră - Detalii

© Photo : wikipedia.orgCanabis Sativa, Cânepă Industrială
Canabis Sativa, Cânepă Industrială - Sputnik Moldova
Abonare
Trei terenuri de cânepă au fost descoperite de polițiștii de frontieră. Oamenii legii au distrus plantele.

CHIȘINĂU, 3 iun - Sputnik. Polițiștii de Frontieră au identificat trei loturi de teren pe care creșteau plante asemănătoare cânepei. În colaborare cu reprezentanții Inspectoratului de Poliție Taraclia, ei au acționat în urma unei informații operative în zona de responsabilitate a Sectorului Poliției de Frontieră Basarabeasca, unde pe o întindere de 150 metri s-au depistat mai multe tufe.

Plantele creșteau pe marginea unui lan de grâu, ce aparținea unui locuitor al satului Tvardița. S-a constatat că lotul de cânepă nu era plantat special și îngrijit și s-a luat decizia de nimicire prin ardere.

Canabis Sativa, Cânepă Industrială - Sputnik Moldova
Societate
Un lan de cânepă a fost descoperit în apropierea frontierei - Detalii

Un alt lan de cânepă, cu o suprafață de 0,5 hectare, a fost descoperit lângă localitățile Leova-Bumbăta. Identificarea terenului de cânepă a fost posibilă în urma unei cooperări dintre angajații Sectorului Poliției de Frontieră Leova cu cei din Inspectoratul de Poliție Leova. Plantele au fost smulse și arse. Totodată, terenul a fost prelucrat cu pesticide.

În același timp, echipa mobilă a Direcției regionale EST, fiind în misiune de serviciu pe segmentul de competență al Sectorului Poliției de Frontieră Tocuz, a depistat, pe un teren neprelucrat, plante asemănătoare cu canabis. 1250 de fire de cânepă au fost smulse și arse la fața locului. În continuare, polițiștii de frontieră cercetează cazul în vederea elucidării circumstanțelor.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0