Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Atenție șoferi: Trafic suspendat pe câteva străzi din Capitală

© Sputnik / Miroslav RotariTrafic auto
Trafic auto  - Sputnik Moldova
Abonare
În contextul sistării circulației transportului pe mai multe străzi din Capitală, transportul public pe aceste artere va fi redirecționat.

CHIȘINĂU, 31 mai – Sputnik. Primăria municipiului Chişinău informează că, în perioada iunie-iulie 2019, va fi suspendat traficul rutier pe strada Armenească.

Camere de supraveghere video trafic auto - Sputnik Moldova
Societate
Atenție șoferi: Riscați să vă alegeți cu amenzi pe aceste străzi din Chișinău - Detalii

Traficul rutier va fi suspendat pe tronsonul cuprins între strada Bernardazzi și strada Șciusev, în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de pozare a rețelelor exterioare de alimentare cu apă și canalizare menajer-fecaloidă.

În perioada 3-26 iunie 2019, va fi sistat traficul rutier pe strada Armenească, tronsonul cuprins între strada Bernardazzi și strada Șciusev. În perioada 21 iunie-20 iulie, va fi sistat traficul rutier pe strada Bernardazzi, tronsonul cuprins între străzile Armenească și Bulgară. În perioada 20-31 iulie va fi sistat traficul rutier pe strada Bulgară, tronsonul cuprins între strada Mateevici și Bernardazzi.

Pe durata executării lucrărilor menționate, pe strada Armenească, tronsonul cuprins între strada Bernardazzi și strada Șciusev, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

Microbuzul de pe liniile 192 – de pe strada Mateevici, pe strada Bulgară, strada Șciusev, strada Armenească și în continuare pe traseul stabilit.

Lumini intermitente pe o mașină a poliției rutiere - Sputnik Moldova
Societate
Important pentru șoferi: Nouă modalitate de încasare a amenzilor în Transnistria

Primăria municipiului Chișinău mai comunică despre faptul că, în perioada 3 iunie-18 iulie, S.A. „Termoelectrica” va executa lucrări de reparație a rețelelor termice pe str. Otovasca, tronsonul cuprins între strada Podul Înalt și strada Negreșteni, iar S.A. „Apă Canal” va efectua lucrările de pozare a canalizării menajer-fecaloide de pe strada Podul Înalt.

Astfel, având în vedere necesitarea executării lucrărilor de reparație a rețelelor, în perioada respectivă va fi suspendat traficul rutier pe strada Otovasca, tronsonul cuprins între strada Podul Înalt – strada Negreșteni, precum și pe strada Podul Înalt.

Astfel, itinerarele rutelor de transport public municipale vor fi organizate după cum urmează:

Autobuzele de pe liniile 24, 31 și 38: Tur – de pe strada Ismail pe strada Tudor Vladimirescu, strada Kiev, strada Alecu Russo, strada Meșterul Manole, strada Vadul lui Vodă și în continuare pe traseele stabilite. Retur – pe aceleași trasee.

Veaceslav Sârbu - Sputnik Moldova
Moldova ar putea rămâne fără șoferi: Câți au rămas fără permise doar în trei luni

Microbuzele de pe liniile 113, 131, 169 și 191: Tur – de pe strada Ismail pe strada Vadul lui Vodă și în continuare pe traseele stabilite. Retur – pe aceleași trasee.

Se mai menţionează că durata timpului de călătorie spre centrul orașului și retur pe traseul de ocolire al liniilor de autobuz suburbane 24, 31 și 38 se va majora cu 20-25 de minute.

Conducătorii auto care vor traversa cartierele unde este anunțată sistarea traficului rutier în perioada de referință sunt îndemnați să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Fluxul de știri
0