Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Atenție șoferi: Riscați să vă alegeți cu amenzi pe aceste străzi din Chișinău - Detalii

© Sputnik / Miroslav RotariCamere de supraveghere video trafic auto
Camere de supraveghere video trafic auto - Sputnik Moldova
Abonare
INP informează conducătorii auto că au fost pornite camerele video pentru monitorizarea traficului rutier în şase locuri din municipiul Chișinău.

CHIȘINĂU, 23 mai – Sputnik. Inspectoratul Național de Patrulare informează conducătorii auto că au fost pornite camerele video pentru monitorizarea traficului rutier în alte şase locuri.

Camerele video pentru monitorizarea traficului rutier sunt amplasate la următoarele adrese: șoseaua Muncești 690, șoseaua Muncești 273 A, strada Drumul Băcioiului 287, intersecția bulevardului Dacia cu strada Băcioii Noi, intersecția străzii Deleanu cu bulevardul Alba Iulia și intrarea în comuna Stăuceni pe ambele sensuri de deplasare.

Автомобили на кладбище Святого Лазаря - Sputnik Moldova
Societate
Avertisment tranșant al INP: Șoferii să se conformeze necondiționat indicațiilor

La moment, camerele de supraveghere fixează încălcări precum: depășirea limitei de viteză, ignorarea semnalelor de interzicere la culoarea roșie, încălcarea marcajelor rutiere şi altele. În acest context, recomandăm șoferilor să fie prudenți și să respecte regulile de circulație.

Scopul urmărit este asigurarea securității participanților la traficul rutier, diminuarea accidentelor rutiere în zonele de supraveghere, colectarea informaţiei privind traficul rutier în regim real de timp, acumularea probelor pentru soluţionarea cauzei şi tragerea la răspundere contravenţională sau penală.

Echipamentul preconizat pentru instalare deține certificare metrologică europeană, fiind recomandat pentru instalare și în Republica Moldova. Posturile menționate au fost conectate la Sistemul automatizat de supraveghere a circulației rutiere „Controlul traficului” gestionat de Serviciul Tehnologii Informaționale.

Fluxul de știri
0