Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Sputnik conduce în topul celor mai bune 10 surse media online din Moldova

© Sputnik / Igor Russak / Trecere la banca de fotografiiStand of the Sputnik International Information Agency. (File)
Stand of the Sputnik International Information Agency. (File) - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Fiecare al șaselea utilizator de internet din Moldova citește știrile, articolele analitice și interviurile publicate de Sputnik Moldova.

CHIȘINĂU, 15 aug – Sputnik. Stimați cititori, suntem bucuroși să vă anunțăm că numărul cititorilor și ascultătorilor noștri continuă să crească.

Они вместе со своими сверстниками из 200 стран и регионов мира будут учавствовать в поединках лучших юниорских команд. - Sputnik Moldova
Sputnik Moldova i-a premiat pe câștigătorii concursului organizat sub egida FIFA

Potrivit datelor agenției internaționale de cercetare online Gemius, care a făcut bilanțul pe luna iunie, portalul sputnik.md al Agenției Internaționale de Presă și Radio Sputnik Moldova conduce în topul celor mai populare și mai accesate mijloace de informare din Moldova, iar conform indicilor statisticii Google Analitics, în iunie curent, numărul vizitatorilor unici ai site-ului Sputnik Moldova a depășit cifra de 3 milioane (3089217 de vizitatori).

”Aceste cifrele demonstrează că deja fiecare al șaselea utilizator de internet din Moldova citește știrile, articolele analitice și interviurile, privește galeriile fotografice și reportajele video, studiază infograficele și longridurile, ascultă podcasturile radio și transmisiunile în direct ale Agenției Internaționale de Presă și Radio Sputnik Moldova", a menționat directorul Sputnik Moldova, Vladimir Novosadiuc.

În fiecare zi, 24 de ore din 24, 365 de zile pe an, noi vă comunicăm cele mai importante și mai interesante evenimente care se produc în Moldova și în lume. Stimații noștri cititori și ascultători, dragi prieteni, vă mulțumim din suflet pentru faptul că sunteți cu noi!

Топ-10 Интернет-СМИ Молдовы (июнь 2018) / Top-10 surse media online (iulie 2018)
Топ-10 Интернет-СМИ Молдовы (июнь 2018) / Top-10 surse media online (iulie 2018) - Sputnik Moldova
Топ-10 Интернет-СМИ Молдовы (июнь 2018) / Top-10 surse media online (iulie 2018)
© Photo : Screeshot / Google AnalyticsДанные сервиса статистики Google Analytics по посетителях сайта sputnik.md за июль 2018 года / Datele statistice ale serverului Google Analytics cu privire la vizitatorii site-ului sputnik.md pentru luna iulie 2018
Данные сервиса статистики Google Analytics по посетителях сайта sputnik.md за июль 2018 года / Datele statistice ale serverului Google Analytics cu privire la vizitatorii site-ului sputnik.md pentru luna iulie 2018 - Sputnik Moldova
Данные сервиса статистики Google Analytics по посетителях сайта sputnik.md за июль 2018 года / Datele statistice ale serverului Google Analytics cu privire la vizitatorii site-ului sputnik.md pentru luna iulie 2018

Despre Sputnik

Родион Прока и Мирослав Ротарь - Sputnik Moldova
Fotoreporterii Sputnik au învins în concursul Ministerului Apărării al Moldovei
Sputnik (sputniknews.com) este o agenție de presă și radio cu filiale multimedia în zeci de țări ale lumii. Sputnik dispune de site în peste 30 de limbi (inclusiv engleză, arabă, spaniolă, italiana, chineza, poloneză, portugheză, sârbă, turcă, franceză și hindi), emisie radio digitală și analogică (în peste 80 de orașe ale lumii), aplicații mobile și conturi pe rețelele de socializare. Site-urile Sputnik oferă cititorilor un conținut variat: infografice, materiale video, reportaje fotografice, emisiuni online, internet-voting. În afară de informații operative, Sputnik publică de asemenea materiale analitice și interviuri excluzive.

Radio Sputnik emite în 130 de orașe ale lumii și în 42 de țări, pe frecvențele FM, DAB/DAB+, HD Radio, precum și prin aplicațiile mobile și pe internet. Potrivit rezultatelor pe anul 2016, radio Sputnik a beneficiat de premiul special în domeniul radiodifuziunii Radio Station Awards la nominalizarea „Cel mai bun post informativ de radio”. 

Sputnik.Polls

Проект Ты супер! - Sputnik Moldova
Sputnik Moldova și NTV anunță castingul pentru show-ul „Tu ești super! Dans"
În ianuarie 2015 agenția Sputnik a lansat proiectul Sputnik.Polls care are drept scop realizarea sondajelor de opinie. Sondajele sunt realizate de companiile Populus și Ifop în rândurile populației din țările europene și din SUA. Sondajele Sputnik.Polls au ca tematică viața politică și relațiile internaționale. Datele obținute în baza sondajelor sunt difuzate în mass-media prin intermediul comunicatelor de presă și publicate pe site-urile Sputnik. Sondajele Sputnik sunt deseori citate de către alte agenții de presă.

Sputnik Images

Sputnik.Images este o bază de fotografii a agenției Sputnik și conține circa 1,5 milioane de fotografii care sunt accesibile prin abonament. Printre materiale se află fotografii de arhivă și operative, precum și infografice și alte formate de prezentare a datelor.

Sputnik în Moldova

Атака на деревню под Луганском - Sputnik Moldova
Video
Sputnik a câștigat concursul „Prix International des Nouvelles Ecritures”
Sputnik Moldova (sputnik.md) și-a început activitatea în luna mai 2015. Activele agenției Sputnik Moldova includ portalul de știri în limbile moldovenească și rusă, proiectul special „Moldova — România” în limba română, post de radio, centru de presă multimedia dotat cu tehnologii înalte, aplicații mobile și pagini pe rețelele de socializare.

Radio Sputnik Moldova poate fi recepționat, practic, pe întreg teritoriul țării. Emisiunile pe frecvența FM sunt accesibile în capitala țării – Chișinău, dar și la Bălți, Cahul, Leova, Ocnița, Tighina, Ungheni, Hâncești, Cimișlia, precum și în capitala UTA-Găgăuzia – Comrat. Jurnaliștii Sputnik Moldova asigură pregătirea a peste 16 emisiuni radio și buletine de știri din care ascultătorii află noutățile, opiniile experților privind problemele actuale, au posibilitatea de a auzi diferite puncte de vedere și atitudini cu privire la cele mai stringente teme de pe agenda zilei. 

Centrul de presă multimedia Sputnik Moldova și-a început activitatea pe 29 iulie 2015 și este unul dintre cele mai frecventate platforme media din țară, iar dotarea cu tehnologii de ultimă generație face posibilă desfășurarea activităților în cel mai variat format, de la transmisiuni televizate în direct până la videoconferințe cu diferite colțuri ale lumii.

Fluxul de știri
0