Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Sputnik Moldova și NTV anunță castingul pentru show-ul „Tu ești super! Dans"

© НТВПроект "Ты супер!"
Проект Ты супер! - Sputnik Moldova
Abonare
La cererea telespectatorilor, care au fost nespus de impresionați de show-ul de interpretare „Tu ești super!", postul NTV și Agenția de Presă și Radio Sputnik începe castingul pentru un nou proiect: „Tu ești super! Dans".

CHIȘINĂU, 2 iun — Sputnik. Pentru copiii rămași fără îngrijirea părintească, participarea la proiectul „Tu ești super! Dans" este o șansă excelentă de a-și demonstra talentul în fața a milioane de telespectatori, precum și posibilitatea de a lucra cu cei mai buni coregrafi, de a trăi emoții de neuitat în cadrul unui show internațional. Participanții la proiect vor avea ocazia să-și facă prieteni noi din diferite țări, să-și vadă îndeaproape idolii, dar și să primească numeroase cadouri și premii speciale.

Cine poate participa la proiect?

Sunt invitați să participe copiii talentați cu vârste cuprinse  între 7 — 18 ani (inclusiv) din Rusia și din țările ex-sovietice, împătimiți de dans, cu aptitudini excepționale pentru dans, care sunt întreținuți în case de copii și în familii adoptive, precum și copiii din familii defavorizate care sunt nevoiți să învețe în școlile internat.

Генеральный продюсер телеканала НТВ Тимур Вайнштейн и члены звёздного жюри Ёлка, Стас Пьеха, Виктор Дробыш, Маргарита Суханкина, ведущий конкурса Вадим Такменёв - Sputnik Moldova
Rusia
Concursul "Tu ești super", la o nouă etapă

La casting sunt invitați dansatori solo sau perechi (unul dintre parteneri trebuie să corespundă condițiilor impuse de concurs și nici unul nu trebuie să depășească vârsta de 18 ani).  Participanții la proiect vor fi selectați prin casting la distanță. Ulterior, concursul se va desfășura la Moscova.

Cine va achita cheltuielile?

Toate cheltuielile de transport (tur-retur, o singură dată pentru două persoane), cazare, mas, pentru copii și însoțitorii acestuia, și le va asuma postul NTV. În perioada anului școlar, copii vor avea posibilitatea să învețe conform programei școlare. Proiectul va fi asistat de psihologi și o de echipă de medici.

La casting sunt invitați copiii care practică următoarele tipuri de dans:

  • dansuri moderne (free dance, contemporary, modern; jazz-modern; hustle, street-dance, hip-hop, breakdance, krump, popping, locking, r&b, tecktonik și altele);
  • dansuri etnice/populare care reflectă tradițiile și obiceiurile poporului din care fac parte;
  • dansuri istorice (contradans, poloneza, ballo și altele);
  • dansuri de societate (europene și latino-americane);
  • balet (clasic, romantic, modern);
  • dansuri sportive.

Cum și unde pot fi expediate cererile:

  1. Completarea anchetei — formularul poate fi găsit la acest link. În cazul perechilor, ancheta trebuie completată pentru fiecare copil aparte.
  2. Realizarea unei înregistrări video cu prezentarea succintă a copilului, de exemplu: „Eu, Nicolai Nicolaev, locuiesc la Chișinău într-o casă de copii (internat/familie adoptivă/sub tutela bunicii) Am 10 ani. Dansez de la 7 ani. În continuare — câte ceva despre mine." Acest video se anexează la cerere.
  3. O înregistrare video care să conțină câteva dansuri executate de copil sau de pereche. Pot fi expediate înregistrări din concursuri. Se anexează la cerere.
  4. Cererea completată se expediază pe adresa: konkurs@sputnik.md.

Atenție! Comitetul organizatoric garantează că toate informațiile confidențiale referitoare la concurenți nu vor fi făcute publice (conform legii RM). Dacă nu doriți să dezvăluiți numele adevărat al copilului, puteți să-i dați un pseudonim (aveți în vedere că cererile în care este indicat, de exemplu, „Mașa K." nu vor fi acceptate!).

Pentru orice informații suplimentare despre casting luați legătura cu redacția Sputnik Moldova la tel.: +373-69601349, e-mail: konkurs@sputnik.md

Dragostea din tei в исполнении дуэта восьмилетней молдаванки Анны Ерхан и бывшего солиста группы O-zone - Sputnik Moldova
"Dragostea din tei" cântată de Ana Erhan și Arsenium la Kremlin - versiune completă

Stimați directori ai caselor de copii și ai școlilor-internat, tutori și părinți adoptivi! Dacă aveți copii talentați care au aptitudini pentru dans, expediați cererile de participare și oferiți-le șansa de a demonstra de ce sunt în stare!

Amintim că „Tu ești super! Dans" este o continuare tematică a cunoscutului concurs internațional „Tu ești super!". Prima ediție a acestuia s-a încheiat în luna mai 2017 cu un concert de gală la Kremlin. Învingătoarea primului sezon este Valeria Adleiba din Abhazia. La concurs au participat și două fetițe din Republica Moldova — Cristina Covalenco și Ana Erhan — ambele fiind selectate în castingurile preliminare. Ele nu au ajuns în finală, însă Ana Erhan, fiind cea mai tânără concurentă din |Moldova, a participat la concertul de gală de la Kremlin în calitate de invitat special. Ana a cântat în duet cu fostul membru al formației „O-Zone" Arsenium (Arsenie Todiraș) hitul internațional „Dragostea din tei", prestația lor provocând o furtună de aplauze în sală.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0