Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Fotoreporterii Sputnik au învins în concursul Ministerului Apărării al Moldovei

© Sputnik / Vladimir PolusatovРодион Прока и Мирослав Ротарь
Родион Прока и Мирослав Ротарь - Sputnik Moldova
Abonare
Fotojurnaliștii Sputnik Moldova au câștigat două premii la concursul organizat de Ministerul Apărării al Republicii Moldova

CHIȘINĂU, 1 sept — Sputnik. Fotoreporterii Agenției Internaționale de Presă și Radio Sputnik Moldova Miroslav Rotari și Rodion Proca au devenit laureați ai concursului fotografic „Armata în obiectiv", organizat de Ministerul Apărării al Republicii Moldova.

Ambii fotografi au participat la câteva categorii, câștigând ulterior la categoria „La datorie". Miroslav Rotari s-a învrednicit de premiul întâi pentru fotografia „Scutul de foc".

© Sputnik / Miroslav Rotari„Scutul de foc"
Огненный щит - Sputnik Moldova
„Scutul de foc"

Rodion Proca s-a clasat pe locul trei cu fotografia „Depunerea jurământului".

© Sputnik / Rodion ProcaDepunerea jurământului
Depunerea jurământului - Sputnik Moldova
1/2
Depunerea jurământului
© Sputnik / Rodion ProcaDepunerea jurământului
Depunerea jurământului - Sputnik Moldova
2/2
Depunerea jurământului
1/2
Depunerea jurământului
2/2
Depunerea jurământului

Premierea învingătorilor a avut loc pe 1 septembrie la Centrul de Cultură și Istorie Militară unde, în paralel, a fost inaugurată și expoziția de lucrări ale participanților și câștigătorilor acestui concurs.

Sputnik Moldova și-a început activitatea în țară în mai 2015. Activele Agenției includ un portal informațional în trei limbi, studiou de radio și un centru de presă dotat cu tehnologii performante. Portalul de știri Sputnik Moldova se numără printre primele trei cele mai populare resurse informaționale online din țară*.

Sputnik (sputniknews.com) este o Agenție de Presă și Radio cu filiale multimedia în zeci de țări ale lumii. Sputnik dispune de site în peste 30 de limbi, emisie radio digitală și analogică, aplicații mobile și conturi pe rețelele de socializare. Abonații Sputnik beneficiază de știri în limbile engleză, arabă, spaniolă și chineză, 24 de ore din 24.

*Conform datelor LiveInternet pe luna august 2017.

Fluxul de știri
0