În zece ani, toți vom fi musulmani din cauza stupidității noastre

© REUTERS / Soe Zeya TunМусульмане во время молитвы в Мьянме
Мусульмане во время молитвы в Мьянме - Sputnik Moldova
Abonare
Un important arhiepiscop italian a provocat o furtună mediatică, după ce a declarat că, în 10 ani, toată Europa va fi musulmană "din cauza stupidității noastre".

CHIȘINĂU, 19 ian — Sputnik. Monseniorul Carlo Liberati a denunțat amploarea pe care au luat-o secularismul și grija exagerată față de imigranții musulmani în Europa, fenomene care vor contribui la transformarea Vechiului Continent într-unul în care Islamul va fi religia majoritară.

Vitalie Lisnic - Sputnik Moldova
Societate
În instanță îi amenință pe creștini, iar în vis comunică cu satana

"În zece ani, toți vom fi musulmani din cauza stupidității noastre. Italia și Europa trăiesc într-un mod păgân și ateu, fac legi care sunt împotriva lui Dumnezeu și au tradiții care sunt caracteristice păgânismului. Această decadență morală și relgioasă favorizează Islamul", a comentat Monseniorul Carlo Liberati într-un interviu pentru presa italiană, transmite activenews.ro.

Arhiepiscopul de Pompeii a deplâns faptul că Europa trece printr-o criză a credinței, bisericile fiind goale, situație care lasă deschisă ușa Islamului.

"Avem nevoie de o viață creștină. Toate aceste lucruri pavează drumul spre Islam. În afară de asta, ei fac copii, în vreme ce noi nu mai facem. Suntem într-un declin total!"

Колуммнист Нику Гончар - Sputnik Moldova
Maia Sandu ar vrea ca Biserica Ortodoxă să fie suspendată

Și pentru că Italia este una dintre principalele destinații ale refugiaților musulmani, aici ajungând în ultimii doi ani peste 330.000 de oameni din Africa, Orientul Mijlociu și Asia, arhiepiscopul a criticat până și Biserica Catolică pentru sprijinul dat refugiaților." A da bani migranților care ajung în orașe nu este doar greșit, ci și dăunător din punct de vedere moral pentru că îi încurajează să facă asta în continuare. De cele mai multe ori, asta creează o rețea a cerșetorilor", a spus arhiepiscopul italian.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0