Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Carla's Dreams: turneu în Rusia, prețul concertelor și impostorii

© Photo : Facebook / Carla’s DreamsCarla's Dreams
Carla's Dreams - Sputnik Moldova
Abonare
Cunoscuta trupă din Republica Moldova Carla's Dreams și-a anunțat primul turneu în Federația Rusă. Colectivul urmează să evolueze la Moscova și Sankt-Petersburg.

CHIȘINĂU, 22 sept — Sputnik. Fanii ruși ai trupei Carla's Dreams vor putea, în sfârșit, să-și asculte idolii pe viu. Artiștii au anunțat pe rețelele de socializare că intenționează să organizeze în noiembrie concerte la Moscova și Sankt-Petersburg.

Carla’s Dreams - Sputnik Moldova
Noi detalii despre scandalul din România cu implicarea trupei Carla’s Dreams

Membrii Carla's Dreams au devenit foarte populari în spațiul rusesc: au fost invitați la câteva posturi de radio, dar și la principalele posturi de televiziune din Rusia. Au devenit cunoscuți prin faptul că poartă glugi și își pictează fețele, pentru a nu fi recunoscuți, își ascund insistent identitatea și, în același timp, interpretează piese care au devenit populare în Europa și Rusia. Astăzi, anonimatul și hitul "Sub pielea mea" reprezintă o carte de vizită a trupei.

În timpul ultimei vizite la Moscova, solistul trupei a ajuns într-o situaţie neplăcută cu paparazzii unui tabloid rusesc, care au anunțat că au reușit să descopere identitatea formaţiei. Cu toate acestea, membrii trupei au respins toate supoziţiile şi "dovezile" foto. Scandalul nu a afectat în niciun fel imaginii colectivului. Dimpotrivă, popularitatea trupei Carla's Dreams creşte în progresie geometrică.

Proiectul Carla's Dreams a fost înființat în anul 2012, la Chișinău. Anonimi nu sunt doar membrii trupei, ci și autorii pieselor, care sunt interpretate în trei limbi: română, engleză și rusă. Stilurile abordare sunt diverse: hip-hop, rock, disco etc.

Piese în rusă

La Moscova, la 9 noiembrie, artiștii vor organiza un concert în clubul „Yota Space", iar a doua zi vor evolua în clubul „Kosmonavt" din Sankt Petersburg.

Reamintim că la începutul acestei toamne, Carla's Dreams a prezentat un videoclip la versiunea rusească a piesei "Treugolniki". Premiera piesei a avut loc la unul dintre posturile de radio de la Moscova.

De asemenea, solistul trupei a anunțat că intenţionează să lanseze și un album cu piese doar în limba rusă.

În septembrie a fost lansat și videoclipul piese "Imperfect".

Prețul concertelor

Carla’s Dreams - Sputnik Moldova
Rusia
Urgant a cântat împreună cu băieţii de la Carla's Dreams

După scandalul provocat la un concert din România, când interpreții au părăsit scena, a devenit cunoscută suma pe care o pretinde Carla's Dreams pentru un concert.

Cel puțin, astfel de prețuri se practică dincolo de Prut. Reprezentanții trupei au publicat pe Facebook fragmente din schimbul de replici dintre administrația clubului unde a avut loc incidentul și reprezentanții trupei. În mesaje apar cifrele 2115 și 3000 de euro. Era vorba de o achitare în două tranșe, suma totală fiind de 5115 euro (inclusiv TVA).

Impostorii

Pe internet au apărut conturi false, unde domnișoarele sunt invitate în numele Carla's Dreams să participe la un casting pentru filmarea unui nou videoclip. Fetele erau îndemnate să-și trimită pozele în lenjerie intimă.

Artiștii de la Carla's Dreams au anunțat pe pagina lor oficială de Facebook că nu au nicio legătură cu astfel de anunțuri și nu solicită niciodată expedierea unor poze sau orice alte informații personale, iar casting-urile pentru videoclipuri sunt organizate de persoanele angajate.

De asemenea, aceștia au îndemnat părinții să monitorizeze activitatea minorilor pe rețelele de socializare și să anunțe poliția în cazul sesizării unor situații dubioase.

Fluxul de știri
0