Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Urgant a cântat împreună cu băieţii de la Carla's Dreams

© Photo : Facebook / Carla’s DreamsCarla’s Dreams
Carla’s Dreams - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Formaţia Carla's Dreams se află de câteva zilele în capitala Rusiei, unde a participat la mai multe emisiuni TV şi radio şi a lansat videoclipul la piesa în limba rusă „Треугольники" (Triunghiuri).

CHIŞINĂU, 3 sept — Spitnik. Vineri, 2 septembrie, Formația „Carla's Dreams" a fost invitatul special al emisiunea „Вечерний Ургант" de la postul rus de televiziune Первый Канал. Prezentatorul acesteia, showmanul Ivan Urgant, a declarat că piesa"Оп, Eroina" este fără îndoială hitul sezonului.

Ce-i drept, prezentatorul nu a comunicat cu membrii formaţiei, dar a promis să facă acest lucru într-o emisiune ulterioară, aceasta fiind prima din noul sezon.

Prezentându-i pe băieţii de la "Carla's Dreams", Showmanul a apreciat că piesa interpretată de aceştia este o adevărată bombă.

"Оп, Eroina"! Judecând după aplauzele din studio — este o bombă! Este hitul trupei din Moldova "Carla's Dreams"! Astăzi îi avem pentru prima dată în calitate de oaspeţi!", a spus Urgant.

Carla's Dreams представила песню на русском языке - Sputnik Moldova
Carla's Dreams a prezentat o piesă în limba rusă

Trupa pop-rosk din Moldova, Carla's Dreams, a participat recent la una dintre emisiunile postului de radio Energy din Rusia, unde a interpretat şi câteva compoziţii muzicale, inclusiv o piesă nouă în limba rusă — „Triunghiul" ("Треугольник").

Proiectul Carla's Dreams a fostnlansat în 2012 la Chişinău. Membrii formaţiei preferă anonimatul. Ei îşi interpretează piesele proprii în limbile română, rusă şi engleză. Pentru a-şi ascunde identitatea, în timpul concertelor aceştia poartă glugă, ochelari şi măşti pe faţă.

Potrivit solistului trupei, denumirea formaţiei reprezintă un acronim, sensul căruia va fi dezvăluit atunci când va veni timpul să închidă proiectul.

Fluxul de știri
0