Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Noi detalii despre scandalul din România cu implicarea trupei Carla’s Dreams

© Photo : Facebook / Carla’s DreamsCarla’s Dreams
Carla’s Dreams - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit reprezentanților oficiali ai colectivului Carla’s Dreams, comportamentul spectatorilor din Târgoviște lasă de dorit.

CHIȘINĂU, 20 sept — Sputnik. După scandalul care s-a produs în clubul „Belvedere" din orașul românesc Târgoviște, când unii spectatori au început să arunce cu bani în vocalistul formației Carla's Dreams, iar acesta a întrerupt concertul, pe pagina oficială de pe Facebook a trupei au apărut noi detalii despre acest incident.

Reprezentanții formației au menționat că acest comportament al artiștilor nu a fost o manifestare a aroganţei de star și au amintit că în acea seară unul sau mai mulți spectatori au încercat în repetate rânduri să le transmită artiștilor bani în timpul concertului şi tot de mai multe ori au fost rugaţi să înceteze acest lucru.

Carla's Dreams - Sputnik Moldova
Carla's Dreams a luat cele mai multe premii la Media Music Awards

Printre alte motive ale întreruperii concertului se numără și încercările unor spectatori de a urca pe scenă trăgându-i și pe alții din urmă.

În declarația formației se menționează că în clubul respectiv nu există niciun fel de sistem de securitate, iar după plecarea artiștilor conducerea localului a adoptat poziția de victimă a comportamentului „stelar" al formației din RM.

Membrii formţiunii au postat pe pagina de Facebook screenshot-uri ale declarațiilor făcute de conducerea clubului „Belvedere" în care se menționează în special că în acest local nu va mai avea loc un alt concert al trupei Carla's Dreams în locul celui care a fost întrerupt.

Fluxul de știri
0