Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Guțul: Chișinăul îi amenință pe oameni să nu se folosească de carduri ruse

© Sputnik / StringerGuțul și Constantinov la Moscova
Guțul și Constantinov la Moscova - Sputnik Moldova, 1920, 24.04.2024
Guțul și Constantinov la Moscova
Abonare
Guțul: Chișinăul îi amenință pe oameni să nu se folosească de carduri ruse
CHIȘINĂU, 24 apr - Sputnik. „Chișinăul oficial îi amenință cu represalii pe angajații la stat și pe pensionarii din Găgăuzia dacă îndrăznesc să folosească cardurile bancare cu sistemul de plată rusesc”, a declarat guvernatorul autonomiei găgăuze, Eugenia Guțul.
Sandu și echipa ei sunt gata să încalce legile, crede conducătoarea autonomiei găgăuze.
„Ne-am înțeles asupra gazului ieftin pentru Găgăuzia - Sandu a înghețat licența de operator a companiei care urma să livreze gazul ”, a scris Guțul în Telegram.
„Am inițiat plata suplimentelor la pensie - statul a blocat conturile la Departamentul de Sănătate și Protecție Socială din Găgăuzia. Am semnat un acord cu Promsviazbank privind cardurile pentru plăți umanitare - călăii de la PAS au și venit cu amenințarea de a monitoriza cetățenii care primesc aceste plăți și de a le bloca veniturile. Există un sentiment clar că principalul inamic pentru actualele autorități de la Chișinău sunt cetățenii Moldovei”, a mai spus ea.
Revenirea membrilor și simpatizanților blocului „Victoria” de la Moscova - Sputnik Moldova, 1920, 23.04.2024
Politică
Poliția de Frontieră a încercat să justifice incidentul de la Aeroport de luni seara
Fluxul de știri
0