Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un tânăr moldovean a fost omorât de polițiști în SUA prin electrocutare

© AP Photo / David ZalubowskiPolițiști americani, imagine din arhivă
Polițiști americani, imagine din arhivă - Sputnik Moldova, 1920, 15.04.2024
Abonare
Un tânăr moldovean a fost omorât de polițiști în SUA prin electrocutare
CHIȘINĂU, 15 apr - Sputnik. Un tânăr de 28 de ani din Republica Moldova, stabilit în SUA, a decedat după ce a fost electrocutat de polițiștii americani.
Tânărul este fiul a doi avocați din Republica Moldova, care acum au nevoie de ajutor pentru a face față cheltuielilor de înmormântare și repatriere a corpului neînsuflețit.
Uniunea Avocaților de la Chișinău face apel la întreaga comunitate și toți oamenii de bună credință, să dea dovadă de compasiune și solidaritate în aceste momente atât de grele și dureroase pentru familia Sprincean.
„În numele Uniunii Avocaților din Republica Moldova, transmitem sincere condoleanțe familiei Sprîncean și tuturor celor care l-au cunoscut pe Ștefan. În aceste momente grele, suntem alături de toți cei îndurerați și le oferim toată compasiunea și susținerea noastră necondiționată”, se spune în mesajul de condoleanțe al Uniunii Avocaților.
Avocații mai precizează că Ștefan Sprîncean a decedat în urma unui atac de cord, după ce a fost electrocutat de polițiști în urma unor altercații într-o benzinărie din Carolina de Sud.
пахота зяби для урожая будущего года - Sputnik Moldova, 1920, 13.04.2024
Economie
Au fost stabilite noi reglementări pentru deținătorii de terenuri
Fluxul de știri
0