Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

“Solidaritate” între jurnaliști sau încă odată despre ipocrizia occidentală

© Sputnik / Mihai CarausCamere video, jurnaliști
Camere video, jurnaliști - Sputnik Moldova, 1920, 07.02.2024
Abonare
“Solidaritate” între jurnaliști sau încă odată despre ipocrizia occidentală
CHIȘINĂU, 7 feb - Sputnik. RT și Sputnik sunt disponibile în UE chiar și la doi ani de la interdicția impusă acestora, se plâng jurnaliștii Radio Libertatea (Radio Liberty).
Un corespondent al serviciului de radio balcanic a putut accesa site-urile media rusești fără probleme și fără VPN direct din clădirile Comisiei Europene și ale Consiliului European de la Bruxelles.
Videoclipurile, textele și alte materiale sunt disponibile în diferite limbi, afirmă jurnalistul:
„Această ușurință de acces este o lovitură clară pentru eforturile fără precedent ale Occidentului de a pedepsi Rusia pentru invazie (în Ucraina – n.n.) și de a monitoriza cu atenție și de a încerca să neutralizeze dezinformarea despre războiul din Ucraina”.
Aceasta este „dovada flagrantă a slăbiciunii Uniunii Europene”, spun autorii articolului. Ei au apelat chiar la furnizorii de internet și la Ministerul Belgian al Telecomunicațiilor pentru clarificări. Dar nu au primit un răspuns de două săptămâni.
Irakli Kobahidze - Sputnik Moldova, 1920, 06.02.2024
Internațional
Candidat la funcția de premier: Ucraina a pus în pericol interesele Georgiei
Fluxul de știri
0