Economie
Urmăriți portalul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu tendințele, fenomenele și fluctuațiile din economia Republicii Moldova

Parcurile industriale din Moldova vor fi verificate în baza unui grafic prestabilit

© Sputnik / Maksim Bogodvid / Accesați arhiva multimediaIndustrie
Industrie - Sputnik Moldova, 1920, 07.02.2024
Abonare
Menirea graficului este să asigure transparența la efectuarea controalelor planificate asupra rezidenților parcurilor industriale
CHIȘINĂU, 7 feb - Sputnik. Guvernul Republicii Moldova a aprobat un grafic al controalelor de stat asupra activității rezidenților parcurilor industriale pentru anul 2024.
Ministerul Dezvoltării Economice și Digitalizării, condus de Dumitru Alaiba, subliniază că la inițiativa sa a fost aprobat acest grafic, care cuprinde lista rezidenților și organele de control cu specificarea perioadei supunerii controlului și a gradului de risc stabilit în Metodologia controlului de stat asupra activității de întreprinzător, în baza analizei riscurilor aferent domeniilor de competență a organului cu funcții de control.
În acest an vor fi supuse controlului 9 agenți economici din cadrul parcurilor Industriale „Edineț”, „Cimișlia”, „Răut” și „Tracom”.
Menirea graficului este să asigure transparența la efectuarea controalelor planificate asupra rezidenților parcurilor industriale, iar punerea în aplicare a acestuia nu necesită surse din bugetul de stat.
пахота зяби для урожая будущего года - Sputnik Moldova, 1920, 07.02.2024
Economie
Reprezentanții MAIA au evaluat realizarea câtorva proiecte de îmbunătățiri funciare
Fluxul de știri
0