Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ion Chicu a refuzat o „chemare” din partea Maiei Sandu

© Sputnik / Mihai CarausIon Chicu
Ion Chicu - Sputnik Moldova, 1920, 07.02.2024
Abonare
Ion Chicu a refuzat o să meargă la consultările Maiei Sandu cu privire la referendumul dorit de șefa statului
CHIȘINĂU, 7 feb – Sputnik. Fostul prim- ministru al Republicii Moldova Ion Chicu, liderul Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei, anunță că este invitat mâine, la ora 14.00, la o întâlnire cu Maia Sandu, la care politicianul declară că nu va merge.
Chicu precizează că Sandu vrea opinia „mai multor actori” cu privire la referendumul despre vectorul european, pe care dânsa a anunțat că îl inițiază și pentru care a și fost deja recroită de către majoritatea parlamentară docilă președintei legislația electorală.
„Ce "onoare"... Maia Sandu vrea să se "consulte" cu mine despre "referendum". Cheamă "mai mulți actori", cum mi-a explicat domnița din "cabinet", mâine la 14.00, să afle opinia noastră despre inițiativa ei... Maia are nevoie de "actori", de "masovkă" în calea ei spre al 2-lea mandat. Maia, e cam târziu pentru tine...”, a scris ion Chicu.
Ion Chicu - Sputnik Moldova, 1920, 02.02.2024
Societate
Ion Chicu dezvăluie starea sistemului de sănătate din RM sub conducerea PAS
Fluxul de știri
0