Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Igor Dodon i-a numit „trădători” pe cei din guvernarea PAS

© Sputnik / Rodion ProcaIgor Dodon
Igor Dodon - Sputnik Moldova, 1920, 07.02.2024
Abonare
Igor Dodon i-a numit „trădători” pe cei din guvernarea PAS
CHIȘINĂU, 7 feb – Sputnik. Liderul socialiștilor moldoveni Igor Dodon a declarat la protestul de azi al PSRM desfășurat în fața clădirii Guvernului că așa trădători cum sunt actualii guvernanți Moldova încă nu a avut.
Mai mult, Dodon a afirmat că azi țara este condusă de o grupare criminală.
Dodon i-a acuzat pe cei de la PAS că „fură tot ce pot” și că „distrug tot ce au construit părinții și buneii noștri”.
De asemenea Dodon a refuzat să meargă mâine la întâlnirea convocată de Maia Sandu, la care vrea să se consulte cu „unii actori” cu privire la referendumul european.
Partidul Socialiștilor din republica Moldova a organizat azi un protest în fața clădirii Guvernului Republicii Moldova, la care a cerut demisia actualei componențe a cabinetului de miniștri în frunte cu premierul. Socialiștii au criticat dur guvernarea PAS pentru tarifele înalte din țară, pentru situația dezastruoasă doin economie, din sistemul de sănătate, de la Aeroportul Internațional Chișinău și de la Calea Ferată a Moldovei. Socialiștii susțin că Maia Sandu execută o „comandă din afară, care constă în ruinarea țării”.
Irina Lozovan - Sputnik Moldova, 1920, 06.02.2024
Politică
Deputatul Irina Lozovan pledează pentru apropierea Moldovei de UEEA
Fluxul de știri
0