Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Mesaje din Serbia pentru români

© AFP 2024 / DANIEL MIHAILESCUUn grup de suporteri a afişat bannerele „Kosovo e Serbia” și „Basarabia e România” la meciul de fotbal România-Kosovo
Un grup de suporteri a afişat bannerele „Kosovo e Serbia” și „Basarabia e România” la meciul de fotbal România-Kosovo - Sputnik Moldova, 1920, 13.09.2023
Un grup de suporteri a afişat bannerele „Kosovo e Serbia” și „Basarabia e România” la meciul de fotbal România-Kosovo
Abonare
Există o avalanșă de mesaje de simpatie în Serbia pentru români după meciul cu Kosovo unde suporterii români au arătat un banner pe care scria ”Kosovo este Serbia”
BUCUREŞTI, 13 sep - Sputnik. Gestul gestul suporterilor români de a afișa bannerul „Kosovo e Serbia”, a avut un ecou foarte mare în țara vecină. Sârbii au fost impresionați și asta s-a văzut în comentarii.
Siteul B92 a titrat la ora meciului românii au scris „Kosovo e Serbia” și partida a fost întreruptă„, adăugând că suporterii au scandat numele țării vecine.
Comentariile au fost, în proporție de 99%, pline de entuziasm și de respect pentru români. Iată cele mai apreciate comentarii:
„Sunt mai sârbi ca noi!”
„Frații români! Trăiască România”
„Frații români nu ne-au înjunghiat niciodată pe la spate. Ne-au dat o lecție de patriotism!”
„Mulțumim frați români!”
„Am spus de mai multe ori că ar trebui să colaborăm mai mult cu românii. Ei ne iubesc”
„Românii sunt singurii cu care nu am avut niciun război și care nu ne-au înjunghiat pe la spate, spre diferență de vecinii noștri”
„Românii sunt împărați! Știu că este doar un meci de fotbal și probabil au vrut să provoace, dar realist vorbind, cu ei n-am avut niciodată nicio problemă, în toată istoria noastră (din câte știu eu). E o țară care ar trebui vizitată, au pârtii de schi și mare și vinuri excelente”.
Acestea sunt doar comentariile care au primit peste 600 de likeuri pe siteul B92.
Fluxul de știri
0