Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

E glumă de 1 aprilie sau Andrei Spînu chiar pleacă din PAS pentru a crea un nou partid?

© Sputnik / Mihai CarausAndrei Spînu
Andrei Spînu - Sputnik Moldova, 1920, 01.04.2023
Abonare
Pe rețelele de socializare circulă o declarație a lui Andrei Spînu, precum că acesta ar fi demisionat de la Președinție și ar pleca chiar și din PAS.
CHIȘINĂU, 1 apr – Sputnik. Andrei Spînu a demisionat din funcția de Secretar General al Aparatului Președintelui Republicii Moldova și a anunțat că părăsește PAS împreună cu mai mulți colegi, inclusiv 11 deputați, scrie canalul de telegram INDEX.
Mai mult, potrivit sursei, lui Spînu i s-ar fi alăturat mai mulți membri PAS. Împreună cu aceștia el ar pune la cale lansarea unui „proiect politic pro-european autentic".
„Anunțul a fost făcut cu puțin timp în urmă la un post de radio. Andrei Spînu a condamnat "atacurile murdare în adresa sa comandate de unii colegi din PAS", mai scrie sursa citată.
Potrivit sursei, Spînu ar planifica să susțină luni o conferință de presă împreună cu colegii cu care vor lansa noul partid.
Dacă nu e o glumă de 1 aprilie, atunci așteptăm cu mare nerăbdare ziua de luni.
Veronica Mihailov-Moraru - Sputnik Moldova, 1920, 01.04.2023
Politică
Comisia pentru Situații Excepționale le-a interzis judecătorilor CSJ să demisioneze
Fluxul de știri
0