Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Klaus Iohannis anunță că o va primi joi la București pe Maia Sandu

© Photo : Președintele RomânieiMaia Sandu și Klaus Iohannis
Maia Sandu și Klaus Iohannis - Sputnik Moldova, 1920, 22.02.2023
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Administrația Prezidențială din România anunță că șeful statului român îl va primi joi la București pe președintele Republicii Moldova.
CHIȘINĂU, 22 feb – Sputnik. Președintele român, Klaus Iohannis, o va primi joi, 23 februarie, la Palatul Cotroceni, pe Maia Sandu, cu ocazia vizitei de lucru pe care aceasta o efectuează în România la invitația Președintelui României.
Consultările politice ale Președinților Klaus Iohannis și Maia Sandu se înscriu în cadrul cuprinzător al cooperării strânse în plan bilateral și european, precum și al susținerii clare și ferme a României pentru Republica Moldova și pentru reziliența sa.
"În cadrul discuțiilor vor fi abordate proiectele comune de interes strategic în domeniile energie, transporturi, sănătate, educație sau societate informațională, cu accent pe inițiativele menite să conecteze Republica Moldova cu spațiul Uniunii Europene, cu beneficii reale și concrete pentru cetățenii Republicii Moldova. Vor fi discutate, totodată, stadiul și sprijinul României privind parcursul european al Republicii Moldova", anunță administrația Prezidențială din România.
De asemenea, cei doi Președinți vor avea un schimb de opinii privind provocările de securitate, precum și modalitățile de gestionare a efectelor economice, sociale și umanitare ale agresiunii Rusiei în Ucraina.
Joe Biden - Sputnik Moldova, 1920, 22.02.2023
Politică
Biden: SUA va ajuta Moldova să își consolideze rezistența politică și economică
Fluxul de știri
0