Economie
Urmăriți portalul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu tendințele, fenomenele și fluctuațiile din economia Republicii Moldova

Bolea vrea o identitate comună a antreprenorilor moldoveni la expozițiile internaționale

Vladimir Bolea - Sputnik Moldova, 1920, 22.02.2023
Abonare
Vicepremierul Vladimir Bolea: „Vom insista ca antreprenorii autohtoni să participe la expozițiile internaționale sub umbrela unei identități comune”.
CHIȘINĂU, 22 feb – Sputnik. Viceprim-ministrul Vladimir Bolea, ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, a avut marți discuții cu reprezentanții Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova și cu exponenții Agenției de Investiții din Moldova, la care a discutat condițiile de participare a antreprenorilor moldoveni la expozițiile internaționale de peste hotare.
„Scopul întrevederii a fost de a examina condițiile de participare la expozițiile internaționale de peste hotare, de a analiza impedimentele actuale, precum și de a stabili acțiunile ce trebuie întreprinse pentru a susține mediul de afaceri din sectorul agroindustrial să participe la expozițiile specializate”, ne anunță serviciul de presă al MAIA.
„Eforturile instituțiilor statului trebuie să fie unitare în scopul dezvoltării unor noi oportunități de afaceri. Vom insista ca antreprenorii autohtoni să participe la expozițiile internaționale sub umbrela unei identități comune. Produsele noastre deja sunt recunoscute și apreciate pentru calitatea deosebită, însă rămâne o prioritate pentru noi de a avea o participare cât mai activă la expozițiile din afara țării”, a menționat vicepremierul Bolea.
Conserve - Sputnik Moldova, 1920, 21.02.2023
Economie
Discuții la MAIA cu producătorii moldoveni de conserve
Fluxul de știri
0