Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Europa se scufundă în ură față de Rusia, scrie presa chineză

© Sputnik / Alexey Vitvitsky / Accesați arhiva multimediaReflecția drapelului UE pe sticla unei ferestre, imagine din arhivă
Reflecția drapelului UE pe sticla unei ferestre, imagine din arhivă - Sputnik Moldova, 1920, 20.02.2023
Abonare
Global Times: Europa se scufundă în ură față de Rusia, ceea ce face dificilă perspectiva negocierilor.
CHIȘINĂU, 20 feb – Sputnik. Europa se scufundă în ura irațională față de Rusia, iar Statele Unite vor atât de tare ca Moscova să piardă, încât să nu-i pasă cum se va termina criza ucraineană, potrivit unui articol din ziarul de stat chinez Global Times.
Anterior, un membru al Biroului Politic al Comitetului Central al Partidului Comunist din China (Comitetul Central PCC), șeful biroului Comisiei de Afaceri Externe a Comitetului Central al PCC, Wang Yi, vorbind la Conferința de Securitate de la München, a declarat că Beijingul va pregăti un document de poziție cu privire la o soluționare politică a conflictului din Ucraina până la sfârșitul lunii februarie.
Zhang Hong, cercetător junior la Academia Chineză de Științe Sociale, a remarcat că acum este dificil pentru toate părțile implicate în conflict să ajungă la un consens, iar această confruntare creează haos în lume.
Expertul a remarcat că Europa este acum înfundată în ură irațională și antagonism față de Rusia. Potrivit acestuia, Conferința de Securitate de la München a fost concentrată pe securitatea UE, dar țările asociației au exclus Rusia de pe lista participanților.
Maia Sandu - Sputnik Moldova, 1920, 18.02.2023
Politică
Maia Sandu i-a cerut NATO să lupte împreună contra „propagandei ruse” pe internet
Fluxul de știri
0