Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Reacția lui Ilan Șor la sancțiunile aplicate de Marea Britanie la adresa sa - VIDEO

© Sputnik / Miroslav RotariLiberty Summit
Liberty Summit - Sputnik Moldova, 1920, 09.12.2022
Abonare
Ilan Șor a venit cu o reacție după ce Marea Britanie a aplicat sancțiuni la adresa sa.
CHIȘINĂU, 9 dec – Sputnik. Președintele Partidului Șor, Ilan Șor, susține că decizia Marii Britanii de a aplica sancțiuni la adresa sa nu-l afectează în niciun fel, ci dimpotrivă, îl face să râdă.
Potrivit lui, astfel de acțiuni demonstrează repetat că sfârșitul regimului Maiei Sandu este foarte aproape. Totodată, el își exprimă regretul că aceste sancțiuni nu vor îmbunătăți viața cetățenilor. Declarațiile a fost făcută, astăzi, de către liderul Partidului Șor, Ilan Șor, în cadrul unei conferințe de presă.

„Această decizie mă face să râd și nu mă afectează în niciun fel. Toți știu asta. Maia Sandu, în loc să caute soluții pentru problemele din Moldova, să meargă în localitățile din țară, să discute și să-i ajute pe oameni, ea merge în Occident și se umilește, se pune în genunchi, pentru ca să obțină sancțiuni împotriva mea. Dacă nu poate să le dea oamenilor pâine, le dă circ. Orice decizie de acest fel reprezintă ultimele convulsii ale actualului regim dictatorial”, a declarat Șor.

Amintim că astăzi guvernul Marii Britanii a anunțat un nou pachet de sancțiuni care vizează pe cei care oprimă libertățile fundamentale din întreaga lume, printre care și Ilan Șor și Vladimir Plahotniuc.
Potrivit Ambasadorului Marii Britanii în Moldova, Steven Fisher, cei doi “ moldoveni corupți și-au folosit puterea și influența pentru a se îmbogăți ilegal – furând de la concetățeni și subminând statul de drept”.
Londra, imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 09.12.2022
Politică
Marea Britanie va îngheța activele deținute de Ilan Șor și Vladimir Plahotniuc
Fluxul de știri
0