Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

PSRM a organizat un protest masiv antiguvernamental la Cahul

© Photo : Miroslav RotariProtest la Cahul
Protest la Cahul - Sputnik Moldova, 1920, 04.12.2022
Abonare
Locuitorii mai multor raioane ale Moldovei au ieșit duminică pentru a protesta împotriva guvernării.
CHIȘINĂU, 4 dec - Sputnik. Un nou protest antiguvernamental a avut loc astăzi în țară. De această dată a fost organizat în orașul Cahul și au fost prezenți parlamentari și activiști ai PSRM, precum și sute de locuitori din Cahul, Comrat, Vulcanest, Leova, Cantemir.
Oamenii au cerut demisia conducerii țării, scandând: „Jos guvernul”, „Sandu e dictator”, „NU vremurilor bune”.
„Participanții la protest s-au exprimat împotriva acțiunilor partidului PAS, care a preluat toată puterea în țară și a subordonat politic structurile de forță, Procuratura Generală și sistemul judiciar. În perioada actualei guvernări, tarifele la resursele energetice au crescut de mai multe ori, brusc s-au majorat prețurile la produsele alimentare, iar acest lucru îi face pe majoritatea cetățenilor să îndure frig și foame”, a menționat PSRM.
Totodată, aamenii s-au pronunțat și împotriva creșterilor necontrolate a prețurilor, împotriva dictaturii PAS, împotriva fărădelegilor și au cerut demisia președintelui Maia Sandu și a Guvernului Gavrilița.
imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 04.12.2022
Societate
Compensații mai mari pentru 40 de mii de gospodării
Fluxul de știri
0