Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cursuri pentru specialiști din învățământul preșcolar, susținute de Casa Rusă din Chișinău

© Photo : VK / Русский дом в КишинёвеCursuri pentru specialiști din învățământul preșcolar, susținute de Casa Rusă din Chișinău
Cursuri pentru specialiști din învățământul preșcolar, susținute de Casa Rusă din Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 04.12.2022
Abonare
Un eveniment de dezvoltare profesională pentru specialiştii din învăţământul preşcolar şi special a fost organizat de Casa Rusă din Chişinău.
CHIȘINĂU, 4 dec - Sputnik. În zilele de 3 și 4 decembrie, Centrul Rus de Știință și Cultură de la Chișinău a găzduit o etapă internă de pregătire avansată a specialiștilor din învățământul preșcolar și special.
Programul este implementat de Universitatea Pedagogică de Stat din Moscova împreună cu Rossotrudnichestvo și cu sprijinul Ambasadei Federației Ruse în Republica Moldova.
Instruirea s-a desfășurat într-un format mixt. Prima parte a cursurilor s-a desfășurat online, iar pe 3 și 4 decembrie a avut loc etapa fizică a cursurilor.
În cadrul proiectului, au fost organizate sesiuni de pregătire avansată pentru defectologi, logopezi și profesori preșcolari din cinci domenii diferite. La program au participat peste 50 de specialişti din Chişinău, Transnistria, Găgăuzia şi alte regiuni ale Moldovei.
imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 04.12.2022
Societate
Compensații mai mari pentru 40 de mii de gospodării
Fluxul de știri
0