Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Deputații germani îndură frigul ca să facă economie de gaz

© AFP 2024 / TOBIAS SCHWARZBundestag
Bundestag - Sputnik Moldova, 1920, 29.11.2022
Abonare
Mulți parlamentari germani se plâng că a devenit incredibil de frig în Bundestag și trebuie să se îmbrace călduros, relatează presa din această ţară.
CHIȘINĂU, 29 nov - Sputnik. Din cauza deficitului de gaze, Bundestagul Germaniei face economie: în birouri și în sălile de ședințe temperatura nu depășește 19 grade, iar coridoarele și foaierele nu sunt deloc încălzite, dezvăluie un articol din Spiegel.
„Stăteam în biroul meu într-o jachetă de puf și mă plimbam încontinuu înainte și înapoi. Cu toate acestea, după puțin timp am început să îmi curgă nasul. ... Aceasta este o farsă! Evident, administrația nu controlează situația”, a declarat supărată deputatul Verzilor, Renate Künast.
Este de remarcat faptul că membrul Partidului Verzilor, ministrul Economiei Robert Habek , a fost cel care a prezentat guvernului în august o lege privind modificarea regulilor de conservare a energiei.
Nod de compresie a gazelor, arhiva foto - Sputnik Moldova, 1920, 29.11.2022
Internațional
Rusia, Kazahstan și Uzbekistan discută crearea unei „alianțe tripartite a gazelor”
Fluxul de știri
0