Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Partidul „ȘOR” va contesta în instanță ilegalitățile comise de poliție

© Sputnik / Юлия ЛиповаяPartidul „ȘOR” va contesta în instanță ilegalitățile comise de poliție
Partidul „ȘOR” va contesta în instanță ilegalitățile comise de poliție - Sputnik Moldova, 1920, 10.10.2022
Abonare
Partidul Șor anunță că va contesta în instanță ilegalitățile comise în această dimineață de poliție.
CHIȘINĂU, 10 oct – Sputnik. Partidul Șor va contesta în instanță „acțiunile ilegale ale poliției”, care în această dimineață au evacuat corturile instalate duminică seara în centrul Capitalei, pe carosabil, de manifestanții Partidului Șor. Anunțul a fost făcut de Partidul Șor printr-un comunicat publicat pe site-ul oficial.
"Partidul „ȘOR” va contesta în instanță ilegalitățile comise de poliție. Nu vom lăsa lucrurile așa, iar cei de la putere vor plăti cu vârf și îndesat pentru fărădelegile pe care le-au comis", anunță Partidul Șor.
Formaţiunea politică a mai afirmat că „Moldova s-a transformat într-un stat polițienesc, în care nimeni nu are dreptul să aibă o altă părere decât cea oficială” şi că „Noul simbol al PAS este, de astăzi, bâta și cagula”.
Amintim că oamenii legii au început evacuarea forțată a corturilor instalate duminică seara în centrul Capitalei, pe carosabil, de manifestanții Partidului Șor. Corturile au fost dezinstalate sub strigătele indignate ale protestatarilor: „Noi suntem poporul!” și "Jos, Maia Sandu!". Ulterior, a fost permis transportului public să circule pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, iar polițiștii au format un cordon pentru ca oamenii să nu poată intra pe carosabil și să blocheze din nou traficul.
imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 10.10.2022
Politică
Poliția a ridicat forțat corturile instalate între Parlament și Președinție
Fluxul de știri
0