Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Cumnatul lui Dodon, eliberat din arest la domiciliu și plasat sub control judiciar

© Sputnik / Vitaly Belousov / Accesați arhiva multimediaArest
Arest - Sputnik Moldova, 1920, 10.10.2022
Abonare
Cumnatul lui Dodon, cel care a fost prins mâncând o recipisă, eliberat din arest la domiciliu și plasat sub control judiciar
Magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, au examinat astăzi demersul procurorului anticorupție de prelungire a măsurii preventive sub formă de arest la domiciliu, pe un termen de 30 zile, aplicat în privința complicelui ex-președintelui Republicii Moldova, învinuit pe capătul de acuzare ce ține de fapta de îmbogățire ilicită.
Prin urmare, în rezultatul examinării, magistrații au dispus înlocuirea măsurii preventive sub formă de arest la domiciliu cu liberarea provizorie sub control judiciar, pe un termen de 30 zile.
Având în vedere că demersul procurorului de caz a fost admis parțial, deși au fost prezentate suficiente argumente pentru prelungirea arestării la domiciliu, procurorii urmează să conteste cu recurs decizia judecătorească la Curtea de Apel Chișinău.
Dodon - Sputnik Moldova, 1920, 06.10.2022
Politică
Ședința de judecată în dosarul Energocom, în care este vizat Dodon, din nou amânată
Fluxul de știri
0