Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

O mamă cu trei copii, către Maia Sandu: Nu mai putem face față sărăciei

© Sputnik / Rodion ProcaПротест в Кишиневе 25.09.2022
Протест в Кишиневе 25.09.2022 - Sputnik Moldova, 1920, 30.09.2022
Abonare
O mamă cu trei copii din satul Susleni, Orhei a venit cu o doleanță către Maia Sandu: ajute familiile cu copiii. “Noi nu mai putem face față sărăciei”, a spus ea.
În cadrul flash mob-ului desfășurat de protestatari în fața Președinției, a vorbit și o mamă cu trei copii venită la protest din satul Susleni, raionul Orhei.
Ea a spus că lumea este la limita sărăciei.
“Suntem la limita sărăciei. Pur și simplu, nu mai avem cu ce să ne întreținem copiii. Am trei copii la școală care trebuie îmbrăcați, trebuie încălțați. Nu lucrez, sunt casnică. Soțul din cauza conducerii de astăzi a ajuns să se ducă să lucreze pe șantierele țărilor străine. Ni s-a promis transparență în țară, dar din câte văd tot verișorii și toate neamurile au ajuns în funcții”, a spus doamna cu trei copii.
Ea a spus că își dorește ca Maia Sandu, ca femeie, să audă durerea mamelor cu mulți copii care nu au bani ca să-și trimită copiii la școală.
„Am trei copii și ei sunt cu mine la protest. Suntem de nevoie aici. Nu doar noi suntem nemulțumiți. Sunt nemulțumiți și profesorii. Ei trebuie să achite gazul care s-a scumpit, curentul electric, cheltuielile pentru școală, rechizitele. Noi nu mai putem face față sărăciei. Vrem ca conducerea să ne audă și ea, fiind femeie, să audă durerile mamelor care cresc copii, să audă și să știe ce înseamnă să crești un copil în ziua de astăzi: să-l înveți, să-l întreții, să-l îmbraci, să-l hrănești”, a mai spus protestatara.
Dinu Țurcanu - Sputnik Moldova, 1920, 30.09.2022
Politică
Poliția explică de ce l-a “documentat” pe Dinu Țurcanu
Fluxul de știri
0