Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin, despre intenția UE de a reveni la cărbune, abandonând gazul rusesc

© POOL / Accesați arhiva multimediaPreședintele rus Vladimir Putin în timpul întâlnirii cu participanții la Forumul Ecologic al Tinerilor Ruși „Ecosistem. Rezervație naturală” din Petropavlovsk-Kamceatsk.
Președintele rus Vladimir Putin în timpul întâlnirii cu participanții la Forumul Ecologic al Tinerilor Ruși „Ecosistem. Rezervație naturală” din Petropavlovsk-Kamceatsk. - Sputnik Moldova, 1920, 06.09.2022
Abonare
Putin a spus că ideea UE de a reveni la cărbune nu este cea mai bună opțiune pentru rezolvarea problemelor globale.
CHIȘINĂU, 6 sept – Sputnik. Președintele rus Vladimir Putin a numit respingerea gazului rusesc și utilizarea a tot ceea ce era dat înainte anatemei, inclusiv generarea de energie pe cărbune, nu este cea mai bună opțiune pentru rezolvarea problemelor de mediu globale, totul trebuie făcut în timp util, iar întreprinderile industriale ar trebui să fie pregătite pentru lucrare corespunzătoare.
„Torul trebuie făcut în timp util, întreprinderile industriale trebuie pregătite pentru lucrările corespunzătoare, dar anticipăm – să ai gaz rusesc ieftin, apoi noi înșine întrerupem furnizarea acestui gaz și pornim imediat tot ce a fost dat anatemei, inclusiv generarea energiei pe cărbune, atunci aceasta, desigur, nu este cea mai bună opțiune pentru rezolvarea problemelor și problemelor globale în acele regiuni în care deciziile sunt luate în acest fel", - a spus Putin la o întâlnire cu participanții la Forumul Ecologic al Tineretului Ruși „Ecosistem. Rezervație naturală”, care a avut loc ieri în Petropavlovsk-Kamceatsk.
Aragaz - Sputnik Moldova, 1920, 04.09.2022
Economie
Bulgaria, despre cea mai mare prostie comisă în raport cu Rusia
Fluxul de știri
0