Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Trafic suspendat pe două străzi din Capitală: Cum circulă transportul public

© Photo : Facebook / Iv CebanLucrări de reparație pe strada Ion Creangă
Lucrări de reparație pe strada Ion Creangă - Sputnik Moldova, 1920, 15.08.2022
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
O porțiune de drum de pe două străzi din Chișinău se închide până în luna octombrie.
CHIȘINĂU, 15 aug - Sputnik. Traficul rutier pe străzile Alexandru cel Bun și Tighina din Chișinău va fi suspendat până în luna octombrie. Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada 15 august - 1 octombrie tronsonul între străzile Ismail și Tighina de pe strada Alexandru cel Bun va fi suspendat.
În această perioadă, transportul public va circula după cum urmează:
microbuzele de pe rutele nr. 103, nr. 108, nr. 171, nr. 174 și nr. 188 vor circula de pe bulevardul Dimitrie Cantemir pe strada Ismail, strada Mitropolit Varlaam, strada Alexandr Pușkin, strada Alexandru cel Bun și în continuare pe traseul stabilit.
La fel, va fi suspendat traficul rutier din strada Alexandru cel Bun, tronsonul cuprins între străzile Tighina și Sfântul Gheorghe și din strada Tighina, tronsonul cuprins între străzile Avram Iancu și Columna.
Pe perioada executării lucrărilor, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:
microbuzele de pe rutele nr. 103, nr. 108, nr. 166, nr. 171, nr. 174 și nr. 190 vor circula de pe bulevardul Dimitrie Cantemir pe strada Ismail, strada Mitropolit Varlaam, strada Alexandr Pușkin, strada Alexandru cel Bun și în continuare pe traseul stabilit;
autobuzele de pe rutele nr. 24, nr. 31, nr. 38, și nr. 39 vor circula de pe strada Ismail, strada Mitropolit Varlaam, strada Tighina, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, strada Ismail și în continuare pe traseul stabilit.
Pe perioada executării lucrărilor, stația terminus a rutelor municipale de autobuz nr. 24, nr. 31, nr. 38 și nr. 39, se transferă de pe strada Tighina 65, pe str. Tighina 63 - 63/6 - tronsonul cuprins între strada Mitropolit Varlaam și bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt.
Decizia a fost luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de reabilitare a rețelelor de apeduct și canalizare din strada Alexandru cel Bun.
Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.
Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnați să ocolească zona respectivă.
Ploaie - Sputnik Moldova, 1920, 12.08.2022
Societate
Chișinăul cere Guvernului să intervină pentru a compensa pagubele lăsate de ploaie
Fluxul de știri
0