Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Fostul director SIS a fost plasat în arest preventiv în Penitenciarul 13 pentru 30 de zile

© Photo : Serviciul de Informaţii şi SecuritateVasile Botnari este noul director al Serviciului de Informaţii şi Securitate
Vasile Botnari este noul director al Serviciului de Informaţii şi Securitate - Sputnik Moldova, 1920, 05.07.2022
Abonare
Fostul director SIS, Vasile Botnari, a fost plasat în arest preventiv în Penitenciarul 13 pentru 30 de zile
CHIȘINĂU, 5 iul - Sputnik. Magistrații Curții de Apel Chișinău au admis pe deplin demersul procurorilor anticorupție înaintat în privința ex-directorului SIS, Vasile Botnari, și l-au plasat în arest preventiv pe un termen de 30 zile, cu executare în Penitenciarul nr.13. Informația a fost confirmată de ofițerul de presă al Procuraturii Generale, Mariana Cherpec.
Fostul director al SIS este vizat în cadrul unei cauze penale, pornite pe faptul îmbogățirii ilicite, săvârșite de o persoană cu funcție de demnitate publică.
Amintim că, la data de 22 iunie, procurorii au contestat cu recurs la Curtea de Apel Chișinău, încheierea Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana din 20 iunie 2022 prin care s-a dispus înlocuirea arestului preventiv aplicat în privința ex-directorului Serviciului de Informații și Securitate, Vasile Botnari, cu arestul la domiciliu, pe un termen de 30 zile.
Vasile Botnari, imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 22.06.2022
Politică
PA cere arest preventiv, după ce fostul director SIS a fost plasat în arest la domiciliu
Fluxul de știri
0