Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

În Capitală vor fi organizate târguri dedicate sărbătorilor de Paște

© Sputnik / Miroslav RotariTârg de Paște
Târg de Paște - Sputnik Moldova, 1920, 01.04.2022
Abonare
Tradițional și în acest an, în Capitală, vor fi organizate târguri dedicate sărbătorilor de Paște.
CHIȘINĂU, 1 apr - Sputnik. Pască, cozonac, ouă vopsite și alte produse alimentare specifice sărbătorii de Paște vor putea fi comercializate în cadrul tradiționalului Târg Pascal.
Primăria municipiului Chișinău informează că târgul va fi organizat în perioada 20 - 23 aprilie, în Scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului" pe aleea vizavi de Centrul Comercial „Sun City".
De asemenea, vor fi organizate iarmaroace tematice cu produse pascale și în sectoarele orașului. Preturile de sector vor stabili amplasamentele din teritoriul administrat, pentru organizarea târgurilor pascale și vor elibera permise de acces producătorilor autohtoni de profil.
Vor fi eliberate permise de acces pentru desfășurarea activităților de comerț în cadrul târgurilor doar pentru producătorii autohtoni care dețin autorizație sanitar-veterinară de funcționare. La fel, producătorii vor trebuie să dețină certificat privind înregistrarea oficială pentru siguranța alimentelor.
Agenții economici participanți la târg vor asigura aspectul exterior al locurilor de comerț, corespunzător tematicii enunțate, comercializarea doar a produselor permise de autoritățile locale, respectarea condițiilor de livrare și păstrare, prescrise pentru produsele destinate comercializării, echiparea corespunzătoare a personalului de deservire, salubrizarea amplasamentului pe perioada desfășurării activității de comerț, respectarea măsurilor de prevenire și diminuare a răspândirii virusului COVID-19.
Города мира. Киев - Sputnik Moldova, 1920, 31.03.2022
Rusia
Lichidarea Bisericii Ortodoxe Ucrainene va provoca escaladarea crizei în Ucraina – BORu
Fluxul de știri
0