Operațiunea militară rusă în Ucraina - Sputnik Moldova, 1920, 25.02.2022
Operațiunea militară din Ucraina
Situatia din Ucraina - operațiunea militară a Rusiei

La Istanbul au fost întărite măsurile de securitate înaintea negocierilor ruso-ucrainene

© POOL / Accesați arhiva multimediaNegocierile dintre Rusia și Ucraina la Istanbul
Negocierile dintre Rusia și Ucraina la Istanbul - Sputnik Moldova, 1920, 29.03.2022
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Turcia va găzdui noua rundă de negocieri dintre Rusia și Ucraina.
CHIȘINĂU, 29 mart - Sputnik. Măsurile de securitate au fost întărite la Istanbul, iar strada unde se află Palatul Dolmabahce, locul desfășurării negocierilor, va fi blocată înaintea sosirii delegațiilor Rusiei și Ucrainei, transmite corespondentul Ria Novosti, Vugar Hasanov.
Potrivit sursei, la fața locului deja se află mai mulți jurnaliști și cameramani de la mai multe posturi de televiziune pentru a aștepta delegațiile să vină la negocieri.

Negocierile s-ar putea începe la ora 10:30 (coincide cu ora Chișinăului) și vor avea loc la Palatul Dolmabahce. Înainte de începerea negocierilor, președintele turc Recep Tayyip Erdogan urmează să poarte discuție cu delegațiile înainte de negocieri.

Anterior, cancelaria președintelui Turciei a anunțat că următoarea întâlnire a delegațiilor de negociatori ai Rusiei și Ucrainei urmează să aibă loc la Istanbul. Asupra acestei întâlniri au convenit președinții Rusiei și Turciei, Putin și Erdogan.
Liderul turc pledează pentru încetarea focului în Ucraina, ajungerea la un acord de pace între Rusia și Ucraina și îmbunătățirea situației umanitare în regiune. Potrivit lui Erdogan, Turcia va continua să susțină acest proces
Serghei Lavrov la ONU - Sputnik Moldova, 1920, 28.03.2022
Rusia
Lavrov: Rusia este gata să poarte negocieri cu Ucraina într-un alt oraș
Fluxul de știri
0